Τούσκα Ευαγγελία | tutors.gr
Τούσκα Ευαγγελία

Τούσκα Ευαγγελία

Αγγλικά (Ξένες Γλώσσες), Μεταφράσεις (Εκπόνηση Εργασιών), Επιμέλεια Κειμένων (Εκπόνηση Εργασιών), Δακτυλογραφήσεις (Εκπόνηση Εργασιών), Απομαγνητοφωνήσεις (Εκπόνηση Εργασιών), ECDL (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές), Α.Ε.Π.Π (Γυμνάσιο-Λύκειο)
5
Average: 5 (2 ψήφοι)
Από
€8.00
/ώρα
Popularity Score:
318
#αγγλικά #business #english #A1 #A2 #B1 #B2 #C1 #C2 #ECDL #ΑΕΠΠ #μεταφράσεις #επιμέλειαΚειμένων #δακτυλογραφήσεις #απομαγνητοφωνήσεις
Λίγα λόγια για μένα

Επικοινωνία μόνο μέσω email

Μόνο διαδικτυακά μαθήματα, μέσω της πλατφόρμας Google Meet.

Είμαι απόφοιτος Μηχανικών Πληροφορικής, κάτοχος πτυχίου Proficiency με πιστοποίηση διδασκαλίας της Αγγλικής ως ξένη γλώσσα. Ασχολούμαι με την εναλλακτική εκπαίδευση νέων από το 2014.

Παραδίδω μαθήματα:

  • Αγγλικά στα επίπεδα: A1, A2, B1, B2, C1, C2 και Business English
  • Πληροφορική: ECDL, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Γ' γενικού Λυκείου)

Επιπλέον, προσφέρω εκπόνηση εργασιών (μεταφράσεις, επιμέλεια κειμένων, δακτυλογραφήσεις και απομαγνητοφωνήσεις).

Δημιουργώ την ύλη του μαθήματος μαζί με τον μαθητή, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του. Ακολουθώ σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, προσαρμοσμένες στο μαθητή και τις ανάγκες του, σύγχρονες αλλά και απλοποιημένες μεθόδους, μέσω ενός ευχάριστου τρόπου.

Διαθέτω ευέλικτο ωράριο και προσαρμόσιμο στο ωράριο του κάθε μαθητή.

Προσφέρω δυνατότητα εξ αποστάσεως με χρήση διαδραστικών τεχνολογιών. Διδάσκω μέσω διαδικτύου πανελλαδικά αλλά και εκτός συνόρων. 

Προσθετες Υπηρεσιές
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Θεσσαλονίκης(Κέντρο) (Νομός Θεσσαλονίκης), Σέρρες (Υπόλοιπη Ελλάδα)
Προσφορές
Δωρεάν το πρώτο μάθημα
Καλύτερη τιμή σε αδέρφια
Μηνιαία πακέτα
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
30 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Θεσσαλονίκης(Κέντρο), Νομός Θεσσαλονίκης
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Certificate of Proficiency in English
, University of Michigan
GA Level 3 Certificate in Teaching English as a Foreign Language (TEFL)
, i-to-i
Μηχανικών Πληροφορικής
, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Σεμινάρια

Είμαι λάτρης της Δια Βίου Μάθησης και συμμετέχω σε σεμινάρια διαφόρων θεματικών από το 2012 και σε σεμινάρια εκπαίδευσης νέων από το 2014.

Διδακτική Εμπειρία: 

Αναλαμβάνω προετοιμασία πανελλαδικών εξετάσεων (Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον) από το 2010 και διδάσκω Αγγλικά από το 2019.

Έχω εκπαιδεύσει δεκάδες ομάδες νέων εθελοντών στην δημιουργία ομαδικότητας και στην βελτίωση των δεξιοτήτων τους από το 2014.

Επίσης, ασχολούμαι με την μετάφραση (Ελληνικά-Αγγλικά, Αγγλικά-Ελληνικά) από το 2012.

Στοιχεία Επικοινωνίας
email: 
alternativelearning.gr@gmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Η Ευαγγελία με βοήθησε με την εκπόνηση διαφόρων φοιτητικών εργασιών. Είναι φιλική, αποδοτική και αρκετά συνεπής. Απαντά πολύ γρήγορα και είναι εκεί για να απαντήσει σε τυχόν επιπλέον ερωτήσεις. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Η Ευαγγελία είναι καταπληκτική καθηγήτρια αγγλικών. Πρώτη φορά έκανα μάθημα αγγλικών με τόσο διαδραστικό τρόπο. Δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα ούτε στιγμή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων παρά το γεγονός πώς δεν βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο και δεν υπήρχε φυσική αλληλεπίδραση. Από το πρώτο κιόλας μάθημα αισθάνθηκα οτι βρισκόμουν σ’ ένα ασφαλές και φιλικό «περιβάλλον». Αυτό πιστεύω πώς ευθύνεται στο γεγονός πώς η Ευαγγελία άκουσε τις ανάγκες που αισθανόμουν πώς είχα σε εκπαιδευτικό επίπεδο στο κομμάτι της αγγλικής γλώσσας και κατάφερε να σχεδιάσει όλα τα επόμενα μαθήματα πάνω σε αυτές τις ανάγκες. Πάντα βρισκόταν δίπλα μου για να απαντήσει όλες τις απορίες που είχα και να μου προσφέρει επιπρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό για να εξασκηθώ και μόνη μου. Σαν άνθρωπος είναι αρκετά ευχάριστη, συνεπής και επαγγελματίας στη δουλειά της. Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος μαθήματος που προσφέρει είναι ό,τι καλύτερο για όλους όσους θέλουν να βγουν από τη ζώνη ασφαλείας τους, να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα μοντέλα εκμάθησης αγγλικών και να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους και τις ικανότητές τους. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Προσθήκη νέου σχολίου