Πως βρίσκεις καθηγητή | tutors.gr
Καλωσήρθατε στο Tutors.gr!

Το Tutors.gr είναι η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη μηχανή αναζήτησης καθηγητών. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει μαθητές κάθε ηλικίας που αναζητούν καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα. Τα πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης του Tutors.gr μπορούν να οδηγήσουν στον ιδανικό καθηγητή. Η εύχρηστη πλατφόρμα του προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία περιήγησης στα προφίλ των καθηγητών, όπου υπάρχει πλούσιο αναρτημένο υλικό. Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τον καθηγητή μέσω του αναρτημένου βίντεο γνωριμίας του ή των φωτογραφιών του. Στο Τutors.gr επικοινωνείτε απ΄ ευθείας με τους καθηγητές χωρίς τη δική μας διαμεσολάβηση. Οι καθηγητές με τη σήμανση της πιστοποίησης από το Tutors.gr έχουν στείλει τα απαραίτητα έγγραφα (αντίγραφο ταυτότητας και πτυχίων), ώστε να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία τους απέναντι σε εσάς.

Βρίσκοντας τον ιδανικό καθηγητή
  • Η αναζήτησή σας για τον καταλληλότερο καθηγητή ξεκινά με την επιλογή της βασικής κατηγορίας μαθήματος (π.χ. Γυμνάσιο-Λύκειο, Πανεπιστημιακά) από την αρχική σελίδα.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να γράψετε την κατηγορία μαθήματος που σας ενδιαφέρει στην μπάρα αναζήτησης.
  • Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα (περιοχή, τιμή κλπ) για να οδηγηθείτε στους καθηγητές που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
  • Για εξειδικευμένη αναζήτηση, γράψτε στην μπάρα αναζήτησης τον ακριβή τίτλο του μαθήματος που σας ενδιαφέρει (π.χ. ECDL, C++, μπαλέτο κλπ).
  • Επιλέξτε online μαθήματα στα φίλτρα αναζήτησης, εάν ενδιαφέρεστε για διαδικτυακά ιδιαίτερα με καθηγητές από όλη την Ελλάδα μέσω Skype ή άλλων εφαρμογών.