Πολιτική Απορρήτου | tutors.gr

Πολιτική Απορρήτου

Σημαντική σημείωση: Το «Tutors» έχει ήδη θέσει σε ισχύ πλάνο αναδιαμόρφωσης της πολιτικής του ενόψει τη εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών. 

Στο «Tutors» θεωρούμε τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων πολύ σοβαρή υπόθεση και σεβόμαστε τις ανησυχίες της κοινότητας των χρηστών μας (εφεξής «χρήστες») γι’ αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμμορφωνόμαστε πλήρως με όλους τους κανόνες επεξεργασίας τους, όπως αυτοί προκύπτουν από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Αναλυτική λίστα με τα νομοθετήματα σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στο τέλος του κειμένου

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το «Tutors» συλλέγει, χρησιμοποιεί, μοιράζεται και διασφαλίζει τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε. Περιγράφει επίσης τις επιλογές σας σχετικά με τη χρήση, την πρόσβαση και τη διόρθωση των προσωπικών σας πληροφοριών προκειμένου να σας βοηθήσουμε να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε πληροφορίες όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε η ιστοσελίδα. 

Κατανόηση του τρόπου συλλογής πληροφοριών για το «Tutors»:

 

Προσωπικές πληροφορίες που μπορείτε να επιλέξετε να μας παρέχετε ενεργά
Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών στοιχείων, απευθείας από εσάς, αν επιλέξετε να δώσετε αυτές τις πληροφορίες. Για παράδειγμα, όταν συμπληρώνετε τα έντυπα εγγραφής, υποβάλετε το βιογραφικό σας ή μας παρέχετε ενεργά άλλες πληροφορίες, όπως το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), την ημερομηνία γέννησης ή άλλες λεπτομέρειες αυτού του είδους, γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε επειδή το υποβάλετε ενεργά. Επειδή κατά καιρούς αλλάζουμε τις προσφορές και τις δυνατότητές μας, ενδέχεται να επιθυμείτε να αλλάξετε τις προσωπικές πληροφορίες που δώσατε Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παρέχετε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας όταν συμμετέχετε σε φόρουμ ή συζητήσεις ή σε άλλες Υπηρεσίες στο «Tutors». Λάβετε υπόψη σας ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύετε ενδέχεται να προβληθούν ή να ληφθούν από οποιονδήποτε επισκέπτεται το «Tutors», συνεπώς πρέπει να αποφύγετε να δημοσιεύσετε ευαίσθητες ή προσωπικές πληροφορίες που δεν θέλετε να είναι διαθέσιμες στο κοινό.

 

Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα όταν επισκέπτεστε το «Tutors» ή με αυτοματοποιημένα μέσα
Όταν αποκτάτε πρόσβαση στο «Tutors», εμείς και οι συνεργάτες μας μπορούμε να συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως cookies, web beacons και άλλες τεχνολογίες συλλογής και παρακολούθησης δεδομένων.Ο τύπος πληροφοριών που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα μπορεί να διαφέρει, αλλά γενικά περιλαμβάνει τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, όπως η διεύθυνση IP ή άλλο αναγνωριστικό συσκευής, ο τύπος συσκευής που χρησιμοποιείτε και η έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε επίσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες χρήσης και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με το «Tutors». Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να περιλαμβάνουν τις διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων που επισκεφτήκατε, τις διευθύνσεις URL των αναφορών και των εξερχόμενων σελίδων, τις προβολές σελίδων, το χρόνο που αφιερώσατε σε μια σελίδα, τον αριθμό των κλικ, τον τύπο πλατφόρμας, τα δεδομένα τοποθεσίας, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιήσατε το «Tutors» και άλλες λεπτομέρειες που γενικά δεν θεωρούνται προσωπικά αναγνωρίσιμες.

Εάν συνδέεστε στο «Tutors»  χρησιμοποιώντας το Facebook, το Google+ ή άλλο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης (κάθε ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης), θα λάβουμε πληροφορίες που εξουσιοδοτείτε τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης να μοιραστεί μαζί μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τους φίλους σας και τις συνδέσεις σας σε Ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Οποιεσδήποτε πληροφορίες συλλέγουμε από τον λογαριασμό ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχετε ορίσει με τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, επομένως συμβουλευτείτε τις πρακτικές απορρήτου και δεδομένων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές
Μπορούμε να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με πληροφορίες από εξωτερικές πηγές, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τους χρήστες μας, να προσαρμόσουμε καλύτερα το περιεχόμενο και τις προσφορές που θέτουμε στη διάθεσή σας και για άλλους νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς. Ενδέχεται να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες σχετικά με εσάς από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των μεταπωλητών δεδομένων και των διαφημιζόμενων χωρίς περιορισμό. Μπορούμε να συνδυάσουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από αυτές τις άλλες πηγές (σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης) με τις πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω του Δικτυακού Τόπου.

 

Τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων
Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του «Tutors»  και κατά την χρήση των υπηρεσιών του, σας ζητά το «Tutors»  προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει προκειμένου να ενεργοποιηθούν αντίστοιχες υπηρεσίες (newsletters,  chats,) για λογαριασμό σας αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, στην οποία έχετε ήδη ρητά συγκατατεθεί, ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι τα εξής:

Μέλη
Για την καταχώρηση μέλους - το «Tutors»  ζητάει υποχρεωτικά τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, διεύθυνση email.Προαιρετικά, τα μέλη μπορούν να συμπληρώσουν διεύθυνση, φωτογραφία, τηλέφωνο, φαξ, ιστοσελίδα. Τα στοιχεία αυτά, ανεξαρτήτως της ιδιότητας των μελών, δεν εμφανίζονται δημόσια, ενώ πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο οι διαχειριστές του «Tutors» .Τα στοιχεία αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν από το «Tutors»  για υποβολή προτάσεων για νέες συνδρομητικές υπηρεσίες ή για άλλους οικονομικούς ή ενημερωτικούς σκοπούς, εκτός αν ο παραλήπτης δηλώσει ρητώς ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Για την καταχώρηση μέλους - το «Tutors»  ζητάει υποχρεωτικά τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email,. Προαιρετικά, τα μέλη - μπορούν να συμπληρώσουν διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, ιστοσελίδα, σπουδές, βιογραφικό,  τομείς ειδίκευσης, προφίλ Linkedin.Τα στοιχεία αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν από το «Tutors»  για υποβολή προτάσεων για νέες συνδρομητικές υπηρεσίες ή για άλλους οικονομικούς ή ενημερωτικούς σκοπούς, εκτός αν ο παραλήπτης δηλώσει ρητώς ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Προσοχή: Η ακρίβεια και η αυθεντικότητα των στοιχείων βαραίνει του ίδιους τους χρήστες που τα υποβάλλουν. Σε περίπτωση που υποβληθεί αίτημα για τη διακρίβωση, τη διόρθωση ή την απομάκρυνση στοιχείων, η ιστοσελίδα δεσμεύεται να το εξετάσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Σε περίπτωση δε που διαπιστωθεί υποβολή εσφαλμένων στοιχείων, η ιστοσελίδα διατηρεί τη δυνατότητα διαγραφής του λογαριασμού, επιφυλασσόμενη για κάθε περαιτέρω δικαίωμά της (βλέπε σχετικά και στους όρους χρήσης 

 

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

5. Επεξεργασία και Προστασία Δεδομένων

Αρχές τήρησης και επεξεργασίας
H διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των «χρηστών»  υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το «Tutors» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των «χρηστών» και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος «χρήστης» δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του www.Tutors.gr

Το «Tutors»  δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη του προσωπικού χαρακτήρα των στοιχείων σας. Συνεπώς δε πρόκειται να μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) που δεν συνδέεται με αυτό τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες της ιστοσελίδας και πελάτες του

Οι πιο κάτω παράγραφοι περιγράφουν, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, μερικούς τρόπους με τους οποίους το «Tutors»   μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να επικοινωνήσει τα συλλεχθέντα προσωπικά δεδομένα.

Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο «Tutors»   χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, αφενός για να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας του, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν τις συναλλαγές με αυτό και αφετέρου με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, για προωθητικές ενέργειες του «Tutors», συνδεδεμένων ή συνεργαζομένων με αυτήν Εταιριών, ή για λόγους στατιστικούς οικονομικούς, φορολογικούς και φυσικά επικοινωνίας.  

Ενδέχεται στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών και των πληροφοριών του να επεξεργάζεται, με αυστηρούς όρους εμπιστευτικότητας και ανωνυμίας, τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που οι ίδιοι έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και οικονομικούς.

Για παράδειγμα σε περίπτωση που οι «χρήστες» επικοινωνούν με το  «Tutors»  με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, το τελευταίο διατηρεί το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο με την επικοινωνία αυτή, και την σχετική πληροφορία, και μπορεί να χρησιμοποιεί την πληροφορία που έλαβε, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημα του «χρήστη». Το «Tutors»   μπορεί να στέλνει σε υποψηφίους ηλεκτρονικά μηνύματα που αφορούν την διεξαχθείσα έρευνα για την αγορά εργασίας. Το  «Tutors»   συνεργάζεται με τρίτους οι οποίοι παρέχουν σε αυτό τις υπηρεσίες τους, όπως, ενδεικτικά, αλλά όχι αποκλειστικά ειδικοί σύμβουλοι και ελεγκτές, εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, ανάλυσης δεδομένων, συστημάτων υποστήριξης λογισμικού και άλλων, διοικητικών ή όχι συστημάτων και υπηρεσίες ασφάλειας. Το  «Tutors»  διατηρεί το δικαίωμα να γνωστοποιεί σε αυτά τα τρίτα μέρη πληροφορίες σχετικά με προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με τον σκοπό για τον οποίο τα τρίτα αυτά μέρη παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Επιπροσθέτως, οι σύμβουλοι λογισμικού του «Tutors»  είναι πιθανόν να χρησιμοποιήσουν μια τέτοια πληροφορία προκειμένου να τροποποιήσουν, εξελίξουν, αναπτύξουν, βελτιώσουν και αξιολογήσουν την R &D τεχνολογία τους. 

 

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα που θα παρέχουν οι «χρήστες» θα παραμείνουν στο διακομιστή του στην Ελλάδα. Το  «Tutors»  μπορεί να αποκαλύψει τα δεδομένα αυτά στο προσωπικό της που εργάζεται εκτός Ελλάδος και σε τρίτους, κυβερνητικά όργανα, δικαστικές και διοικητικές αρχές, διαδόχους της επιχείρησής του «Tutors»  και συμβαλλόμενους, οι οποίοι δυνάμει συμφωνίας επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό του «Tutors», και οι οποίοι ενεργούν επ' ονόματί αυτου για τους σκοπούς που προβλέπονται στην παρούσα ισχύουσα πολιτική απορρήτου ή για συμμόρφωση προς νόμιμες υποχρεώσεις του ή για άλλους σκοπούς στους οποίους οι χρήστες συναινούν ρητώς. Όλοι οι ως άνω αποδέκτες συμφωνούν και δεσμεύονται να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σύμφωνα με τους παρόντες όρους και για τους σκοπούς που περιλαμβάνονται σε αυτούς. Εκτός κι αν απαιτείται ρητά από τη νομοθεσία, το «Tutors»  δε θα προβεί άλλως στην κοινοποίηση, πώληση ή γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας που του παρέχει ο χρήστης χωρίς την ενημέρωση και συγκατάθεση αυτού.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το «Tutors»  διατηρεί κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί ή να επικοινωνεί κάθε συλλεχθείσα πληροφορία , σε κάθε περίπτωση που θεωρεί, καλόπιστα, ότι αυτό απαιτείται από το Νόμο, ή σε κάθε περίπτωση που θεωρεί ότι κάποια παράνομη δραστηριότητα λαμβάνει χώρα, ή πρόκειται να λάβει χώρα, ή προκειμένου να εξασφαλίσει ή να προστατέψει τα δικαιώματά του, την περιουσία του την ασφάλειά του, καθώς επίσης και την ασφάλεια των «χρηστών» της παρούσας ιστοσελίδας, ή προκειμένου να ανταποκριθεί σε κάποιο περιστατικό ανωτέρας βίας. 

Κατόπιν νομίμου αιτήμάτος και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις δύναται το «Tutors» να κοινοποιήσει στοιχεία του αρχείου που τηρεί στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές.

Απόρρητο και Ασφάλεια Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Το «Tutors»  δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται αποθηκεύονται σε διακομιστές περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης και το «Tutors»   χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες και λαμβάνει αυστηρά υλικά, ηλεκτρονικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Το «Tutors»  θα διατηρεί στην κατοχή του τα στοιχεία των χρηστών για εύλογο χρονικό διάστημα ή για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος.

 

Δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης
Οι «χρήστες» των Ιστοσελίδων του «Tutors» δικαιούνται να ενημερωθούν σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από αυτό ή/ και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση θα πρέπει να είναι έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/ και ενέργεια, να αποσταλεί στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω στην παράγραφο «Επικοινωνία» ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tutors.gr να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων, καθώς και αποδεικτικό καταβολής του χρηματικού ποσού που ορίζεται στις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Το «Tutors»  υποχρεούται εκ του νόμου να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαιούμαστε να χρεώνουμε ένα χαμηλό διοικητικό τέλος προκειμένου να καλύψουμε το κόστος παροχής σε εσάς των στοιχείων που διατηρούμε σχετικά με εσάς

Παρόλα αυτά , καθώς κανένα σύστημα ασφαλείας ή σύστημα μετάδοσης και μεταφοράς δεδομένων, μέσω Διαδικτύου δεν μπορεί να παρέχει 100% ασφάλεια, και παρόλο το γεγονός ότι, το «Tutors»   καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες όσων επισκέπτονται/χρησιμοποιούν την παρούσα ιστοσελίδα, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να εγγυηθεί την ασφάλεια των διακομιστών του, τα μέσα δια των οποίων οι πληροφορίες μεταβιβάζονται από τον υπολογιστή του χρήστη στο «Tutors»  ή οποιαδήποτε πληροφορία πηγαίνει στο «Tutors»   ή σε τρίτο μέσω ή σε διασύνδεση με την παρούσα ιστοσελίδα.

Δικαιώμα Διόρθωσης, Τροποποίησης ή Διαγραφής Πληροφοριών

Το «Tutors»  επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο «Tutors». Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το «Tutors»  θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η Εταιρεία θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με ττο «Tutors»   μέσω messenger ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tutors.gr Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω της σελίδας του προφίλ σας. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη για την παροχή υπηρεσιών μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, συνεπάγεται τη συναίνεσή του χρήστη στη συλλογή, χρήση και διαβίβαση των προσωπικών του στοιχείων βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Ο χρήστης, ωστόσο, θα καλείται να δίδει ρητώς τη συναίνεσή του για κάθε τέτοια

Χρήση Cookies

Η Εταιρία για τη σωστότερη λειτουργία του ιστοτόπου καθώς και για την καλύτερη παροχή των υπηρεσίων του «Tutors», χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία τα οποία ο εξυπηρετητής ιστού (web server) αποθηκεύει στον η/υ των χρηστών/επισκεπτών όταν επισκέπτονται αυτόν τον δικτυακού τόπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος «θυμάται» τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, τηρώντας στατιστικά αρχεία, προκειμένου να υπάρχει πχ. εξατομίκευση διαδικτυακών διαφημίσεων, ανάλυση επισκεψιμότητας ή άλλη στατιστική ανάλυση, και παροχή των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει. Κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του  

Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη του δικτυακού τόπου. Mπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: aboutcookies.org. Σε περίπτωση που επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, η λειτουργικότητα κάποιων σελίδων ενδέχεται να χαθεί ή να μειωθεί.

Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση και διαχείριση των cookies στον ιστοτόπο μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες:

  1. Σχετικά με τα cookies και την διαχείριση τους:

 

 Χρήστες κάτω των 18

Εάν ο χρήστης είναι κάτω των 18 ετών τεκμαίρεται ότι έχει λάβει την απαραίτητη συναίνεση από τον έχοντα/ τους έχοντες τη γονική μέριμνα αυτού και συνεπώς οι διακομιστές δικτύου μπορούν να συγκεντρώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά τις προϋποθέσεις που αναφέρονται ανωτέρω. Η Εταιρεία δε φέρει ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση από ανηλίκους και σε τέτοια περίπτωση υποβολής προσωπικών στοιχείων από ανηλίκους, το «Tutors»  θα διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Newsletters

Για την εγγραφή ενός επισκέπτη  στις λίστες παραληπτών (mailing lists) των ενημερωτικών δελτίων (newsletters) του «Tutors» είναι απαραίτητο μόνο το e-mail. Το «Tutors»  έχει το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού ή οικονομικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters, εκτός αν ο παραλήπτης δηλώσει ρητά ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Όποιος παραλήπτης Newsletters το επιθυμεί, μπορεί να διαγραφεί από το αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ανά πάσα στιγμή. Αντίστοιχα το «Tutors» έχει το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε παραλήπτη χωρίς αιτιολόγηση.
 

Μηνύματα μέσω φόρμας επικοινωνίας

Υποβάλλοντας το μήνυμά σας σε φόρμα επικοινωνίας προς το «Tutors», αποδέχεστε τους παρόντες όρους αναφορικά με τη χρήση του email και του ονοματεπωνύμου σας εκ μέρους του «Tutors».

Το «Tutors» δεσμεύεται να μη χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά για σκοπούς εμπορικής προώθησης ούτε να τα μεταβιβάζει σε τρίτα μέρη.

Υποβάλλοντας το μήνυμά σας σε φόρμα επικοινωνίας προς το μέλος του «Tutors», αποδέχεστε τους παρόντες όρους αναφορικά με τη χρήση του email και του ονοματεπωνύμου σας εκ μέρους του «Tutors».

Το «Tutors» δεν αποκτά πρόσβαση στο περιεχόμενο των μηνυμάτων αυτών και δε φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση του από τους χρήστες στους οποίους απευθύνονται.
 

IP Addresses

Το «Tutors» μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή αποκτά πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο «Tutors», ενώ τα στοιχεία αυτά αξιοποιούνται για στατιστικούς σκοπούς. Στις περιπτώσεις που ο φυλλομετρητής (browser) ζητάει άδεια για τη λήψη της τοποθεσίας σας από την ιστοσελίδα μας, οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για την παροχή πιο εξατομικευμένων πληροφοριών (π.χ. αναζήτηση tutor κοντά στην τοποθεσία σας). Σε κάθε περίπτωση η άδεια σας αυτή μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας. 

Εάν επιλέξετε να μην παρέχετε την άδειά σας αυτή, τότε ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πρόσβασή σας σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του «Tutors»
 

Σύνδεσμοι – Links με άλλες ιστοσελίδες –sites 

Ο παρών  διαδικτυακός τόπος, προκειμένου να διευκολύνει και να εξυπηρετεί τους «χρήστες» του, μπορεί να εμπεριέχει μεταξύ άλλων παραπομπές μέσω «συνδέσμων» hyperlinks ή διαφημιστικών banners,  σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων, το «Tutors» δεν φέρει ευθύνη, ούτε μπορεί να εγγυηθεί για τη διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητα τους. Συνεπώς, για οτιδήποτε προκύψει κατά την επίσκεψη/χρήση των εν λόγω διαδικτυακών τόπων, οι «χρήστες» υποχρεούνται να απευθύνονται απευθείας στους ανωτέρω τρίτους παρόχους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την αποκατάσταση του εν λόγω προβλήματος. Η σύνδεση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε «χρήστη»

 Κατά συνέπεια, Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται ότι το «Tutors» ούτε υποχρεούται, ούτε δύναται να ελέγξει την ασφάλεια και το περιεχόμενο τόσο των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων όσο και των υπηρεσιών τρίτων, στις οποίες παρέχει πρόσβαση, εντούτοις δικαιούται οποτεδήποτε να αφαιρεί, να τροποποιεί ή να διακόπτει οποιαδήποτε υπηρεσία τρίτου ή σύνδεση με δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες τρίτου, εάν κατά την κρίση της απειλείται ή παραβιάζεται ο νόμος ή οι παρόντες Όροι.

 

Ψηφοφορίες

Προκειμένου να συμμετέχει ένας επισκέπτης/χρήστης σε ψηφοφορία που διενεργείται από το «Tutors» απαιτείται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο και ενδεχομένως, ανάλογα με τα ερωτήματα, κάποια επιπλέον στοιχεία, όπως ηλικία, φύλο κ.α. Η ψήφος σας καταγράφεται αποκλειστικά και μόνο για την εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με τη θέση της κοινής γνώμης πάνω σε ορισμένο ζήτημα και δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό.

 

Ασφάλεια συναλλαγών
Το «Tutors» δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το «Tutors»  έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Περιοδικές Αλλαγές Συνεχώς το «Tutors»  επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και δικαιοδοσία
Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα συμφωνία και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως αρμόδια ορίζονται τα καθ' ύλη δικαστήρια της Θράκης.

Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους όρους χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν άλλα δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από άλλη συμφωνία.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, όταν και εφόσον αυτά συλλέγονται δια της παρούσας Ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία Παναγιώτης Τζεβελεκίδης.

Επικοινωνία

Προκειμένου ο χρήστης να ασκεί τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης (των άρθρων 11,12 και 13 αντίστοιχα του Ν. 2472/1997) μπορεί να επικοινωνεί με τον αρμόδιο υπεύθυνο επεξεργασίας της Εταιρείας στο info@tutors.gr