Παυλίδης Σάββας | tutors.gr

Παυλίδης Σάββας

Πιάνο (Μουσική)
5
Average: 5 (1 vote)
Από
€20.00
/ώρα
Popularity Score:
304
πιάνο ιδιαίτερα μουσική ευρωπαϊκή συναυλία κλασική πιανίστας piano μαθήματα μουσικής skype ιντερνετ internet σκαηπ zoom hangouts yiruma river flows in you
Λίγα λόγια για μένα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου από καθηγητή με διδακτική πείρα 18 ετών και σπουδές στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Royal Welsh College of Music and Drama του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν διά ζώσης ή μέσω διαδικτύου και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Όσον αφορά τη διδασκαλία του πιάνου, προσανατολίζομαι πάντα στην καλλιτεχνική ανάπτυξη των μαθητών μου μέσω της δικής τους μουσικής κατανόησης και με τον δικό τους ρυθμό, προσπαθώντας να βρίσκω νέους τρόπους για να γίνεται κάθε μάθημα ξεχωριστό για αυτούς, οι τρόποι μελέτης αποτελεσματικοί και ενδιαφέροντες και η ίδια η διαδικασία της εκτέλεσης ευχάριστη. Αν έχετε τον χρόνο, δείτε το προφίλ μου και ρίξτε μια ματιά στα δείγματα δουλειάς που παραθέτω στο προσωπικό μου portfolio, για να έχετε μια κατά το δυνατόν πληρέστερη άποψη για εμένα. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για να λύσω κάθε σας απορία και να ξεκινήσουμε μαζί το μουσικό μας ταξίδι.

Προσθετες Υπηρεσιές
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Νομός Θεσσαλονίκης), Κορδελιού-Ευόσμου (Νομός Θεσσαλονίκης), Ωραιοκάστρου (Νομός Θεσσαλονίκης), Παύλου Μελά (Νομός Θεσσαλονίκης), Νεάπολης-Συκεών (Νομός Θεσσαλονίκης), Θεσσαλονίκης(Κέντρο) (Νομός Θεσσαλονίκης), Πυλαίας-Χορτιάτη (Νομός Θεσσαλονίκης), Καλαμαριάς (Νομός Θεσσαλονίκης), Νεάπολης-Συκεών (Νομός Θεσσαλονίκης)
Προσφορές
Το πρώτο μας μάθημα είναι δωρεάν!
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
37 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Κορδελιού-Ευόσμου, Νομός Θεσσαλονίκης
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Ειδίκευση: Πίανο
, Πανεπιστήμιο Μακεδονία, Θεσσαλονίκη
Τίτλοι Μεταπτυχιακών
Master of Music in Performance, piano
( Royal Welsh College of Music and Drama, UK )
Σεμινάρια

Συμμετοχή σε masterclasses με τους Louis Lortie, Steven Osborne, Freddy Kempf, Roger Owens, Graham Caskie και Mei Yi Foo, Δημήτρη Τουφεξή και Λάμπη Βασιλειάδη.

 

Διδακτική Εμπειρία: 

Έχω εργαστεί στα Μουσικά Σχολεία Θεσσαλονίκης και Δράμας ως καθηγητής πιάνου την περίοδο 2008-2010 και στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης από το 2014 ως σήμερα. Εργάστηκα επίσης την περίοδο 2016-2019 στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας, ενώ από φέτος εργάζομαι στο Ωδείο Άνω Πόλης και στο Δημοτικό Ωδείο Θέρμης. Ασχολούμαι με ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου από το 2002 έως και σήμερα. Τον τελευταίο χρόνο έχω εργαστεί εντατικά με μαθήματα μέσω διαδικτύου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6993778019
email: 
savvasppavlidis@gmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Έχω ξεκινήσει τα μαθήματα πιάνου με τον Σάββα τους τελευταίους μήνες και πραγματικά χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου! Φαίνεται μέσα από κάθε μάθημα το πόσο αγαπάει την μουσική. Είναι αρκετά οργανωτικός, ήρεμος και συνεπής. Έχει υπομονή και με βοηθάει να βάζω στόχους, να εξερευνώ τις κλίσεις μου και να βρίσκω τον τρόπο να εκφραστώ μέσα από το πιάνο με τις σωστές μεθόδους. Τα μαθήματα γίνονται μόνο online, λόγω του ότι ζω στο εξωτερικό, και δεν έχει υπάρξει καμία δυσκολία στην επικοινωνία ή την μεταδοτικότητα του μαθήματος. Επίσης, χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό για την καλύτερη μετάδοση του μαθήματος, κάτι το οποίο θεωρώ αρκετά σημαντικό στις μέρες μας.

Ευχαριστώ πολύ Σάββα!

Προσθήκη νέου σχολίου