Παππάς Δημήτρης | tutors.gr

Παππάς Δημήτρης

Κλασική Κιθάρα (Μουσική)
0
χωρίς βαθμολογία
Από
€15.00
/ώρα
Popularity Score:
170
Λίγα λόγια για μένα

Πήρε δίπλωμα κιθάρας το 1998 και πτυχίο ανώτερων θεωρητικών με καθηγητή τον Νίκο Μελίδη. 
Στην συνέχεια παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα με τον Κώστα Γρηγορέα και ακολούθως με τους Jorge Morel, Hubert Kappel, Ιάκωβο Κολανιάν, Νίκο Παναγιωτίδη (ειδίκευση στην baroque, basso continuo).
Έχει συμπράξει με την συμφωνική της ΕΡΤ (στις ΟΡΝΙΘΕΣ του Μ.Χατζιδάκι) και με το συγκρότημα GRAVITON σε δισκογραφία και συναυλίες. 
Ηχογράφησε την μουσική του Γεράσιμου Τριανταφύλλου για τρείς θεατρικές παραστάσεις και συμμετείχε στο CD του TAR “Έλληνες κιθαριστές ερμηνεύουν Έλληνες συνθέτες” με εργο του ιδίου σε πρώτη εκτέλεση.
Συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή Βασίλη Κονταξή απο το 2000 και απο το 2013 συμμετείχε στο κιθαριστικό σύνολο “Κίθαρις” σε συναυλίες και ηχογραφήσεις.
Απο το 2016 είναι μέλος του μουσικού συγκροτήματος Cinema Paradiso Project όπου έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες συναυλίες και ηχογραφήσεις.
Παράλληλα συμπράτει ως basso continuo με το σύνολο παλαιάς μουσικής Motectum υπό τον Γιάννη Βρυζάκη.   
Έχει 20ετή πείρα στην διδασκαλεία και διδάσκει κιθάρα στο Ωδείο Τεχνοτροπία στην Ελληνογερμανικη Αγωγή και στο Απολλώνιο Ωδείο. Μαθητές του έχουν αποσπάσει βραβεία σε διαγωνισμούς και κάνουν μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. 

Περιοχές που εξυπηρετούνται
Αθηναίων (Νομός Αττικής), Χαλανδρίου (Νομός Αττικής), Φιλοθέης-Ψυχικού (Νομός Αττικής), Αμαρουσίου (Νομός Αττικής), Αγίας Παρασκευής (Νομός Αττικής), Κηφισιάς (Νομός Αττικής), Ηρακλείου (Νομός Αττικής)
Προσφορές
Πρώτο μάθημα δωρεάν
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
44 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Παλλήνης, Νομός Αττικής
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Δίπλωμα κιθάρας
, Δελφικόν Ωδείο
Πτυχίο Αρμονίας
, Σύγχρονη Μουσική Παιδεία Ελισάβετ Σουβλή
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6978205014
email: 
dimpappasmail@gmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου