Μπριλής Γιώργος | tutors.gr
Μπριλής Γιώργος

Μπριλής Γιώργος

Τούρκικα (Ξένες Γλώσσες)
5
Average: 5 (1 vote)
Από
€15.00
/ώρα
Popularity Score:
464
Τουρκικά. TÖMER
İstanbul Üniversitesi
ΚΠΓ
Λίγα λόγια για μένα

Παραδίδω μαθήματα τουρκικών όλων των επιπέδων (και μέσω Skype). Έχω άδεια επάρκεια και άδεια διδασκαλίας από το 2012 , είμαι κάτοχος Πτυχίου C2 του İstanbul Üniversitesi και απόφοιτος μεταπτυχιακού στο Dokuz Eylül Üniversitesi της Σμύρνης όπου η γλώσσα διδασκαλίας και εξετάσεων ήταν η τουρκική. Έχω ζήσει τρία χρόνια στην Σμύρνη και επισκέπτομαι ακόμα και σήμερα συχνά την γείτονα χώρα.

Η τουρκική αποτελεί μια ιδιαίτερη γλώσσα που την κάνει να διαφέρει σημαντικά από τις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και φυσικά την ελληνική) που συνήθως ήδη γνωρίζουν οι μαθητές, αυτό αποτελεί μια ευχάριστη πρόκληση. Ο τρόπος μετάδοσης της και η αποκωδικοποίηση των "μυστικών" της γίνονται με κέφι και μεράκι και πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Από το 2011 παραδίδω μαθήματα είτε από κοντά είτε μέσω skype, έχοντας προετοιμάσει επιτυχώς μαθητές για διπλώματα του TÖMER, του İstanbul Üniversitesi, του Κρατικού Πιστοποιητικού, αλλά και του τμήματος Διερμηνείας και μετάφρασης του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Τμήματος Γλώσσας , Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. (Ειδικές τιμές για φοιτητές)


 

Προσθετες Υπηρεσιές
Διδασκαλία σε Group
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Αθηναίων (Νομός Αττικής)
Προσφορές
Δωρεάν το πρώτο μάθημα
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
35 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Αθηναίων, Νομός Αττικής
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Μεταπτυχιακών
Pazarlama
( Dokuz Eylül Üniversitesi )
Διδακτική Εμπειρία: 

Έχω διδάξει σε Φροντιστήριο το 2011-2012,
Στο κέντρο δια βίου μάθησης Δήμου Χϊου, στο ΙΝΕ της ΓΣΕΕ και στο ΚΕΚ Εξέλιξις στην Χίο κατά τα έτη 2014-2017 με περισσότερες από 300 ώρες διδασκαλίας σε γκρουπ ποικίλης σύνθεσης και διαφορετικών απαιτήσεων, Παράλληλα από το 2011 παραδίδω μαθήματα είτε από κοντά είτε μέσω skype, έχοντας προετοιμάσει επιτυχώς μαθητές για διπλώματα του TÖMER, του İstanbul Üniversitesi, του Κρατικού Πιστοποιητικού, αλλά και του τμήματος Διερμηνείας και μετάφρασης του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Τμήματος Γλώσσας , Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Προσθήκη νέου σχολίου