Μιχάλη Φρειδερίκη | tutors.gr
Μιχάλη Φρειδερίκη

Μιχάλη Φρειδερίκη

Μελέτη (Δημοτικό)
0
χωρίς βαθμολογία
Από
€8.00
/ώρα
Popularity Score:
166
Λίγα λόγια για μένα

Βασική φιλοσοφία μου είναι ότι το παιδί μπορεί να μάθει ουσιαστικά διασκεδάζοντας κ παίζοντας κι όχι αποστηθιζοντας. Το παιχνίδι όπως επίσης και η δημιουργική απασχόληση ερεθίζει τη φαντασία και τη σκέψη του κάνοντας περισσότερο ενεργητικό στη μάθηση. 

Σαν άτομο μου αρέσει να ασχολούμαι με παιδιά καθώς μέσα από τη διαδικασία αλληλεπίδρασης καταλήγω στο συμπέρασμα πως η ανθρώπινη σκέψη δεν έχει όρια. Κάθε άνθρωπος όπως ακριβώς κ τα παιδια, εξετάζουν ένα γεγονός, το κρίνουν και μιλούν για αυτό με βάση τις ως τότε εμπειρίες αλλά κ την ιδιοσυγκρασία τους βλέποντας έτσι ποικίλα συμπεραματα για ένα μόνο θέμα. 

 

Περιοχές που εξυπηρετούνται
Καλαμαριάς (Νομός Θεσσαλονίκης)
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
25 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Θεσσαλονίκης(Κέντρο), Νομός Θεσσαλονίκης
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης
, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σεμινάρια

Έχω ολοκληρώσει δύο σεμινάρια άνω των 400 ωρών το καθένα. Το πρώτο έχει να κάνει με την εκπαίδευση και την προσέγγιση προσφύγων και μεταναστών παιδιων. Το δεύτερο με την εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες. 

Διδακτική Εμπειρία: 

Έχω κάνει ιδιαίτερα για 3 χρόνια. Ξεκίνησα με μια κοπέλα στη δευτέρα δημοτικού για ένα έτος, την επομενη χρόνια έκανα σε άλλη κοπέλα στην πρώτη δημοτικού και την τρίτη σε ένα αγόρι έκτης δημοτικού. Οι εναλλαγές οφείλονται στο γεγονός της μετακινήσεις είτε των γονέων είτε δικής μου. 

Και με τα τρία παιδιά κάναμε μαζί όλα τα μαθήματα του σχολείου κάνοντας παράλληλα επανάληψη σε όσα έχουν ήδη μάθει εμπλουτίζοντας επομένως τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις. 

Μαθήματα Ειδικής Αγωγής: 

Δυσλεξία, διάσπαση προσοχής κλπ

Στοιχεία Επικοινωνίας
email: 
frmixaali@gmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου