Λαβαντσιώτη Φανή | tutors.gr
Λαβαντσιώτη Φανή

Λαβαντσιώτη Φανή

Μελέτη (Δημοτικό), Δημιουργική Απασχόληση (Δημοτικό)
0
χωρίς βαθμολογία
Από
€7.00
/ώρα
Popularity Score:
181
#Μελέτη μαθητών Δημοτικού
#σχολική μελέτη
#χειροποίητο κόσμημα
#κατασκευές
#δημιουργική απασχόληση
#μαθήματα κοσμήματος
#αργυροχρυσοχόος
#δημιουργικότητα
#μελέτη # μελέτη Περιβάλλοντος
#μαθηματικά
#γλώσσα #φυσική
#γεωγραφία
#φροντιστηριακά μαθήματα
#υποστήριξη
#Ιδιαίτερα Μαθήματα
#ιδιαίτερα
#φροντιστήριο
#
#παραγωγή γραπτού λόγου
#ιστορία
#ανάγνωση
#γραφή
#ορθογραφία
#δάσκαλος
#οργάνωση χώρου μελέτης
#οργάνωση χρόνου μελέτης
#δημοτικο
Λίγα λόγια για μένα

Γεια σας! Ονομάζομαι Φανή Λαβαντσιώτη! Είμαι 25 χρονών και κατάγομαι από την πόλη της Λάρισας όπου και διαμένω σχεδόν όλη μου τη ζωή. Είμαι  δασκάλα δημοτικού με διδακτική εμπειρία στη διαχείριση τάξεων με δυναμικό 18- 24 μαθητών. Απολαμβάνω να ασχολούμαι με καλλιτεχνικές δράσεις και χειροτεχνίες καθώς και να εντάσσω στη δουλεία μου τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα μου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησαν στο να θέλω να ακολουθήσω το επάγγελμα του εκπαιδευτικού. Είμαι πτυχιούχος εκπαιδευτικός του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Π.Τ.Δ.Ε με ημερομηνία αποφοίτησης 23/7/2019. Επίσης, ειδικεύομαι στον κλάδο της Αργυροχρυσοχοΐας μέσω του πτυχίου μου από την Επαγγελματική Σχολή Λάρισας, ΕΠΑΣ, με ημερομηνία αποφοίτησης 20/6/2014.

Διαθέτω εμπειρία 5+ χρόνων στη κατασκευή κοσμημάτων και εμπειρία στην υιοθέτηση και χρήση δημιουργικών και καινοτόμων τεχνικών  και μεθόδων διδασκαλίας που στηρίζονται και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μαθητών και έχουν ως στόχο να ενισχύσουν, να ενθαρρύνουν, να προκαλέσουν το ενδιαφέρον, να δώσουν κίνητρο και να ωθήσουν τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία μάθησης ώστε να εξελιχθούν σε ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες. Προσφέρω υποστήριξη, ιδιαιτέρα και φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και μαθήματα εκμάθησης χειροποίητου κοσμήματος και διάφορων ειδών κατασκευής με φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά. Αυτό στο οποίο αποσκοπώ είναι να αξιοποιήσω και να εμπλουτίσω  τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τις διδακτικές γνώσεις μου, να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία σαν εκπαιδευτικός και να συμβάλλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη των επιθυμητών γνώσεων και αξιών που θα μεταμορφώσουν τους μαθητές μου σε μελλοντικούς ενεργούς πολίτες της κοινωνίας.

Προσθετες Υπηρεσιές
Σημειώσεις
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Κοζάνη (Υπόλοιπη Ελλάδα), Κατερίνη (Υπόλοιπη Ελλάδα), Λάρισσα (Υπόλοιπη Ελλάδα), Ελασσόνα (Υπόλοιπη Ελλάδα), Βόλος (Υπόλοιπη Ελλάδα), Τρίκαλα (Υπόλοιπη Ελλάδα), Τύρναβος (Υπόλοιπη Ελλάδα), Φάρσαλα (Υπόλοιπη Ελλάδα), Καρδίτσα (Υπόλοιπη Ελλάδα)
Προσφορές
Στα 5 μαθήματα έκπτωση -30%.
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
26 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Λάρισσα, Υπόλοιπη Ελλάδα
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
, ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Αργυροχρυσοχοΐας
, 2η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σεμινάρια
 • «7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας», με θέμα τη Συμβουλευτική Ψυψολογία. Διάστημα 8-11 Νοεμβρίου στη πόλη του Βόλου.
 • 6 Οκτωβρίου, Ημερίδα με θέμα «Γλωσσικές- Μαθησιακές Δυσκολίες, Υποστήριξη παιδιού & οικογένειας». Κέντρο Λόγου Ευ Λέγειν. Βόλος.
Διδακτική Εμπειρία: 

2017

 • Εθελοντική δράση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιονίας Βόλου. Δημιουργική απασχόληση μαθητών Β’ Δημοτικού.
 • Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου εκπαιδευτικός τάξης Δ’ Δημοτικού στα πλαίσια του πρώτου επιπέδου Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Παρακολούθηση του τμήματος και των διδασκαλιών του εκπαιδευτικού.

2018

 • Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου εκπαιδευτικός τάξης Δ’ Δημοτικού στα πλαίσια του δεύτερου επιπέδου Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Παρακολούθηση και ωριαία ατομική διδασκαλία 2 γνωστικών αντικειμένων (Γλώσσα και Ιστορία).
 • Εθελοντική συμμετοχή σε αντιρατσιστικό δρώμενο στο Βόλο, στις 21 Μαρτίου.
 • Εθελοντική δράση στο Δημοτικό Σχολείο Ανήλιου Πηλίου. Δημιουργική απασχόληση παιδιών Α’ Δημοτικού.
 • Εθελοντική δράση στο Δημοτικό Σχολείο Τσαγκαράδας Πηλίου. Δημιουργική απασχόληση μαθητών ΣΤ’ Δημοτικού.
 • Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου εκπαιδευτικός τάξης Γ’ Δημοτικού στα πλαίσια του τρίτου επιπέδου Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διάστημα 1 μηνός, παρακολούθηση του τμήματος και διδασκαλία όλων των γνωστικών αντικειμένων του ωρολογίου προγράμματος.
 • Υποστήριξη μαθητών και ιδιαίτερα φροντιστηριακά μαθήματα.

2019

 • Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου εκπαιδευτικός τάξης Γ’ Δημοτικού στα πλαίσια του τέταρτου επιπέδου Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διάστημα 1,5  μηνός, παρακολούθηση του τμήματος, διδασκαλία όλων των γνωστικών αντικειμένων του ωρολογίου προγράμματος και προσφορά υποστηρικτικού έργου στον εκπαιδευτικό της τάξης.
 • Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου εκπαιδευτικός τάξης Γ’ Δημοτικού στα πλαίσια του τέταρτου επιπέδου Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σχεδιασμός και υλοποίηση διδακτικής μεθόδου project με θέμα το σεβασμό, εφαρμογή και σχεδιασμός διαφοροποιημένης διδασκαλίας και κυκλικής μεθόδου στο γνωστικό αντικείμενο των μαθηματικών.
 • Υποστήριξη μαθητών και ιδιαίτερα φροντιστηριακά μαθήματα.
Στοιχεία Επικοινωνίας
email: 
fanh_1994@hotmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου