Λάμπρου Εριέττα - Κατερίνα | tutors.gr
Λάμπρου Εριέττα - Κατερίνα

Λάμπρου Εριέττα - Κατερίνα

Μαθηματικά (Γυμνάσιο-Λύκειο), Φυσική (Γυμνάσιο-Λύκειο), Χημεία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Α.Ε.Π.Π (Γυμνάσιο-Λύκειο), Βιολογία (Γυμνάσιο-Λύκειο)
0
χωρίς βαθμολογία
Από
€5.00
/ώρα
Popularity Score:
782
Μαθηματικά
φυσικη
χημεία
ΑΕΠΠ
Βιολογία
Λίγα λόγια για μένα

Αναλαμβάνω μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Αναλυτικότερα διδάσκω όλα τα Θετικά και Τεχνολογικά μαθήματα των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου. Έχω αρκετά χρόνια εμπειρία που ξεκίνησε από τότε που ήμουν η ίδια στο πανεπιστήμιο, καθώς παράλληλα με τις σπουδές μου έκανα ιδιαίτερα μαθήματα και επιπλέον βοηθούσα συμφοιτητές μου στις εξετάσεις. Η διδασκαλία για εμένα είναι κάτι που αγαπώ βαθύτατα. Αυτό που με έκανε να ενδιαφερθώ στο να κάνω αυτό το επάγγελμα ήταν η μεγάλη μου στο να βοηθάω τα παιδιά. Η φιλοσοφία μου είναι ότι κάθε άτομα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα σε όλες τις πλευρές της ζωής του και φυσικά και στον τρόπο που μαθαίνει. Δεν πιστεύω ότι όλα τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται με τον ίδιο τρόπο και για αυτό η διδασκαλία μου είναι διαφορετική σε κάθε άτομο. Η διδασκαλία μου βέβαια αποτελείται από τρία βασικά στάδια σε όλους μου τους μαθητές. Πρώτον τους δίνω την ευκαιρία να τους ακούσω και να τους καταλάβω. Δεύτερον αρχίζω εγώ να τους καθοδηγώ σιγά σιγά, μέσα από το μάθημα μάς, προς το τρίτο στάδιο. Το τρίτο στάδιο είναι να φτάσουν σε ένα σημείο που εγώ θα χρησιμεύων μόνο για εμψύχωση και κάποιες φορές να μην με χρειάζονται καν.

 

Πιστεύω πραγματικά πως τα παιδιά θέλουν απλώς κάποιον ο οποίος να μην είναι τόσο εγωιστής, ώστε να μπορέσει να τα αφήσει πρώτα να του μάθουν εκείνα και μετά θα τους δώσει όλη τη γνώση κα τη βοηθειά του. 

 

Προσθετες Υπηρεσιές
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Κορυδαλλού (Νομός Αττικής), Καλλιθέας (Νομός Αττικής), Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Νομός Αττικής), Μοσχάτου-Ταύρου (Νομός Αττικής), Ηλιούπολης (Νομός Αττικής), Αιγάλεω (Νομός Αττικής), Αλίμου (Νομός Αττικής), Αθηναίων (Νομός Αττικής), Αγίας Βαρβάρας (Νομός Αττικής), Αγίου Δημητρίου (Νομός Αττικής), Δάφνης - Υμηττού (Νομός Αττικής), Ελληνικού-Αργυρούπολης (Νομός Αττικής), Περιστερίου (Νομός Αττικής)
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
28 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Ηλιούπολης, Νομός Αττικής
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Μαθηματικές και Φυσικές Επιστήμες
, Ίδρυμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ
Τίτλοι Μεταπτυχιακών
Δίκτυα και Τηλεπικοινωνίες
( Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών )
Διδακτική Εμπειρία: 

Διδάσκω από μικρή ηλικια κάνοντας μαθήματα ακόμα και πριν τελειώσω τις σπουδές μου. Έχω εμπειρία σε ολες τις τάξεις αφού ανά τα χρόνια έχω αναλάβει παιδιά όλων των ηλικιών.

Αναλυτικότερα διδάσκω από την ηλικία των 19 χρόνων. Ξεκίνησα λίγο ανάποδα αφού το πρώτο παιδί που δίδαξα ήταν παιδί πανελλαδικών. Έπειτα και για τα τελευταία 9 περίπου χρόνια έχω καταφέρει να ασχοληθώ με παιδιά όλων των ηλικιων και τάξεων.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6987570938
email: 
k.e.lam.lgbt@gmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου