ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ | tutors.gr
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Έκθεση (Γυμνάσιο-Λύκειο), Αρχαία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Ιστορία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Λατινικά (Γυμνάσιο-Λύκειο), Λογοτεχνία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Μελέτη (Δημοτικό), Κοινωνιολογία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Επιμέλεια Κειμένων (Εκπόνηση Εργασιών), Δακτυλογραφήσεις (Εκπόνηση Εργασιών), Φιλολογικά (Γυμνάσιο-Λύκειο), Ειδικά Μαθήματα ΕΠΑΛ (Γυμνάσιο-Λύκειο)
5
Average: 5 (10 ψήφοι)
Από
€10.00
/ώρα
Popularity Score:
510
# Αρχαία#κοινωνιολογία #εκθεση #ιστορια #μελετη #λογοτεχνια #φιλοσοφία#επαλ # αρχαια ελληνικά #ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα #επιμέλεια κειμένων #γλώσσα#νέα ελληνικα #λατινικά
Λίγα λόγια για μένα

Είμαι απόφοιτη της Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Ειδική Αγωγή κι Εκπαίδευση κι εν εξελίξει 2ο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με ειδίκευση στην Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών.   Παραδίδω ιδιαίτερα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου κι Λυκείου σ΄ όλα τα φιλολογικά μαθήματα δια ζώσης αλλά και online προσφέροντας υλικό που συνεχώς ανανεώνεται και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες εκάστοτε μαθητή.Διαθέτω εμπειρία στην διαδικτυακή προετοιμασία πανελλαδικών εξετάσεων με εκσυγχρονισμένα μέσα για άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών για τις προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα της ειδίκευσης μου καθώς κι την προετοιμασία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες Δημοτικού, Γυμνασίου κι Λυκείου. Έχοντας εμπειρία στις μαθησιακές δυσκολίες προετοιμάζω μαθητές για την  προφορική εξέταση στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Στόχος μου είναι η ουσιαστική μάθηση μέσα από την αποδοτικότερη μέθοδο για κάθε μαθητή ώστε να επιτευχθούν τα όνειρά του δημιουργώντας του νέες φιλοδοξίες.Η προσέγγιση μου είναι μαθητοκεντρική με σκοπό την ενεργή συμμετοχή του μαθητή καθ΄ όλη τη διάρκεια του μαθήματος καλύπτοντας όλα τα κενά κι τις απορίες.

Προσθετες Υπηρεσιές
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Πάτρα (Υπόλοιπη Ελλάδα)
Προσφορές
ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΘΗΤΗ
ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
28 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Πάτρα, Υπόλοιπη Ελλάδα
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τίτλοι Μεταπτυχιακών
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ )
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ )
Σεμινάρια
 1. Κύκλος 3μηνου σεμιναρίου: "Θέματα σύνταξης και λόγου της Νέας Ελληνικής Γλώσσας", Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
 2. Κύκλος 3μηνου σεμιναρίου: "Νεότερη Ιστορία", Εκδόσεις Κρήτης.
 3. Έρευνα στην κοινωνιολογία της εκπαίδευσης, Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία.
 4. Σεμινάριο στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερη ξένη γλώσσα.
 5. Συστηματική παρακολούθηση φιλολογικών διαλέξεων και επιμορφώσεων για συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση στον τομέα των φιλολογικών μαθημάτων.
 6. Σεμινάριο στην μεθοδολογία εκπαίδευσης ενηλίκων.
 7. Συγγραφή άρθρων σε ιστότοπο ανθρωπιστικών επιστημών.
 8. Συμμετοχή στη συγγραφή βιβλίου με τίτλο: "Να σκέφτεσαι, να αισθάνεσαι, να ακούς".
Διδακτική Εμπειρία: 
 • Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα online σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου
 • Εμπειρία στην διαδικτυακή προετοιμασία πανελλαδικών εξετάσεων με εκσυγχρονισμένα μέσα για άριστα αποτελέσματα.
 • Παραδίδω ιδιαίτερα σε μαθητές Γυμνασίου κι Λυκείου σ΄ όλα τα φιλολογικά μαθήματα προσφέροντας υλικό που συνεχώς ανανεώνεται και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες εκάστοτε μαθητή.
 • Αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών για τις προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα της ειδίκευσης μου καθώς κι την προετοιμασία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες Δημοτικού, Γυμνασίου κι Λυκείου. Στόχος μου είναι η ουσιαστική μάθηση μέσα από την αποδοτικότερη μέθοδο για κάθε μαθητή ώστε να επιτευχθούν τα όνειρά του δημιουργώντας του νέες φιλοδοξίες.
 • Παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού στα μαθήματα της Γλώσσας και της Ιστορίας (Παροχή σημειώσεων).
 • Παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (Παροχή σημειώσεων).
 • Παράλληλη στήριξη σε μαθητές που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.
 • Παροχή παράλληλης στήριξης σε μαθητές με απώλεια όρασης ( γνώση γραφής BRAILLE στην Νέα Ελληνική και Αρχαία Ελληνική γλώσσα)
 • Πείρα στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.Αναλαμβάνω μαθητές Δημοτικού , Γυμνασίου και Λυκείου με στόχο την απόκτηση γνώσεων μέσα από την υπεύθυνη οργάνωση του μαθήματος αποκτώντας ορθές βάσεις.
 • Η προσέγγιση μου είναι μαθητοκεντρική με σκοπό την ενεργή συμμετοχή του μαθητή καθ΄ όλη τη διάρκεια του μαθήματος καλύπτοντας όλα τα κενά κι τις απορίες.
Μαθήματα Ειδικής Αγωγής: 

Αναλαμβάνω την προετοιμασία και δημιουργική απασχόληση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες στοχεύοντας μέσα από την εμπειρία μου στην καλύτερη απόδοση. Επίσης , αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών για προφορικές εξετάσεις μέσα από αποτελεσματικές μεθόδους.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6986780587
email: 
agelikilala@hotmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Η κ. Κωστοπούλου ήταν καθηγήτρια μου στην Β' και Γ' Λυκείου. Με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου στις εξετάσεις. Μα πάνω από όλα ξεχώρισα το ήθος και την αξία της ως άνθρωπος. Ήταν κοντά μου να με βοηθήσει και να με καθοδηγήσει. Ο τρόπος που εξηγούσε τα μαθήματα με έκανε να αγαπήσω την φιλολογία και μου έδωσε κίνητρα. Τα μαθήματα παρότι έγιναν μέσω υπολογιστή λόγω απόστασης δεν παρουσιάστηκε καμία απολύτως δυσκολία.

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Εξαιρετική καθηγήτρια. Κάναμε online μαθηματα και ήταν πολύ αποδοτικά. Καναμε συνέχεια επαναλήψεις και ανανέωνε συνεχως το υλικο.Πέτυχα τον στόχο μου κι μπηκα στην σχολή της πρώτης μου προτιμησης.

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Πολύ καλή καθηγήτρια!Οργανωτική,μεταδοτική και μεθοδική κάλυψε όλες τις ανάγκες μου ως μαθήτρια γ' λυκείου και με προετοίμασε άριστα ώστε να επιτύχω τον στόχο μου στις πανελλήνιες!

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Είναι καταπληκτική καθηγήτρια!Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Η κυρία Αγγελική Κωστοπούλου είναι η καλύτερη καθηγήτρια που μου έχει διδάξει όλα τα φιλολογικά μαθήματα σε μια περίοδο δύσκολη για εμένα αλλά και για κάθε μαθητή που μπαίνει στην διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων . Πάντα πρόσχαρη , πρόθυμη να σου λύσει όλες τις απορίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και να διώξει όλες τις αναστολές τις φοβίες και το άγχος που καταβάλει τους μαθητές . Χάρη στις γνώσεις της , στις νέους μεθόδους διδασκαλίας αλλά και στην διαρκή ανανέωση των δικών της προσωπικών σημειώσεων καταφέρνω να φοιτώ τώρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και προσπαθώ να γίνω μια αξία φιλολογος έχοντας την ίδια μου την καθηγήτρια ως πρότυπο . Η αγάπη που έχει για τα παιδιά είναι τεράστια , γιαυτό άλλωστε και έχει μπει στις καρδιές όλων των μαθητών !!!

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Την Αγγελική , την γνώρισα σε μια αρκετά πιεστική περίοδο της ζωής μου , στην οποία τα έβλεπα όλα αρνητικά.Ωστόσο όλα αυτά άλλαξαν . Με βοήθησε τόσο να αγαπήσω τα μαθήματα όσο και να σκέφτομαι θετικά. Είναι αξιόλογη καθηγήτρια αλλά και υπέροχος άνθρωπος,στέκεται στις δυσκολίες σου σε παροτρύνει σε συμβουλεύει και όλα αυτά μέσα από την καρδιά της . Αφοσίωση σε αυτό που κάνει, θέληση μα πάνω απ’όλα αγάπη για το επάγγελμα της . Λατρεύει τα παιδιά , λατρεύει να βοηθάει και να προσφέρει γίνεται η καλύτερη συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι των γραμμάτων αλλά και της ζωής !!!

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Συνεπής και με πρόγραμμα καθηγήτρια. Με έκανε να αγαπήσω τα φιλολογικά μαθηματα. Οι συχνές επαναλήψεις που κάναμε με βοήθησαν πολυ και ήμουν πάντα προετοιμασμενος για οποιοδήποτε διαγώνισμα στο σχολειο ανα πάσα στιγμή . Παρόλο που φοβόμουν την τηλεκεπαιδευση ήταν τόσο οργανωμένο το μαθημα που τα κατάφερα πολυ καλα στις πανελλήνιες. Πέρασα στην πρωτη μου επιλογή .

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Η κυρία Κωστοπούλου είναι εξαιρετική. Με βοήθησε πολύ στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Με στήριξε πολύ ώστε να μην αγχώνομαι και μου μετέφερε πάντα την δύναμή της. Ειδικότερα στην Ιστορία ο τρόπος διδασκαλίας της με σχεδιαγράμματα αλλά και επαναλήψεις κάθε εβδομάδα , με βοήθησαν και πέρασα στην πρώτη μου επιλογή στο τμήμα Ψυχολογίας.

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Η κυρία Κωστοπούλου με ανέλαβε στα μέσα της β' λυκείου. Ήμουν μπερδεμένη και πελαγωμενη καθώς είχα παρα πολλα κενα στα μαθήματα της κατεύθυνσης. Ωστόσο, μου εβαλε πρόγραμμα, μου οργάνωσε το διάβασμα μου και καλύψαμε σύντομα τα κενα. Συνεχισαμε στην γ' λυκείου οπου με στηριξε παρα πολυ και ήταν συνεχώς διπλα μου. Εχει υπομονη και επιμονή. Ακόμα κι όταν ήθελα να τα παρατήσω, δεν με άφησε. Κατάφερα να περάσω Ψυχολογια που ηταν η πρώτη μου επιλογή και να ειμαι τωρα πρωτοετής φοιτήτρια.

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Η κυρία Κωστοπούλου με ανέλαβε στην Β' και Γ' λυκείου. Με προετοίμασε για τις πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχα τον στόχο μου να μπω στην σχολή που επιθυμούσα. Οργανωσε το διάβασμα μου, το υλικός της με βοήθησε πολύ και ήταν πάντα δίπλα μου για να με στηρίζει.

Προσθήκη νέου σχολίου