Κοντοέ Ιωάννα | tutors.gr

Κοντοέ Ιωάννα

Πιάνο (Μουσική), Χορός (Καλλιτεχνικά), Μουσική Τεχνολογία και Παραγωγή (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές), Βιολί (Μουσική), Δημιουργική Απασχόληση (Δημοτικό)
5
Average: 5 (2 ψήφοι)
Από
€15.00
/ώρα
Popularity Score:
328
αρμονία
μουσική
βιολί
διδασκαλία
#Εκμάθηση πιανου
ableton
hanakon(soundcloud)
Λίγα λόγια για μένα

Είμαι διπλωματούχος πιανίστρια και δασκάλα πιάνου .Εκτός αυτού τραγουδάω και έχω ξεκινήσει να φτιάχνω ηλεκτρονική μουσική με το ableton. Ακόμα είμαι performer όσον αφορά το χορό (κλασσικός και σύγχρονος). Θεωρώ και γώ  ότι ο συνδυασμός τέχνης και τεχνικής βοηθάει πολύ στην εξέλιξη/ανάπτυξη των πραγμάτων γενικότερα, αλλά και  το καθένα ξεχωριστά.

Προσθετες Υπηρεσιές
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Αγίας Παρασκευής (Νομός Αττικής), Μοσχάτου-Ταύρου (Νομός Αττικής), Καλλιθέας (Νομός Αττικής), Νέας Ιωνίας (Νομός Αττικής), Ζωγράφου (Νομός Αττικής), Παπάγου-Χολαργού (Νομός Αττικής), Αμαρουσίου (Νομός Αττικής), Χαλανδρίου (Νομός Αττικής), Αθηναίων (Νομός Αττικής), Φιλοθέης-Ψυχικού (Νομός Αττικής), Αιγάλεω (Νομός Αττικής), Κηφισιάς (Νομός Αττικής), Νεάπολης-Συκεών (Νομός Θεσσαλονίκης), Νέας Ιωνίας (Νομός Αττικής), Ηλιούπολης (Νομός Αττικής), Παλλήνης (Νομός Αττικής), Αγίου Δημητρίου (Νομός Αττικής)
Προσφορές
το πρώτο μάθημα στη μισή τιμή
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
25 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Παλλήνης, Νομός Αττικής
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
ΠΤΥΧΙΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ
, ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΙΑΝΟΥ
, ΩΔΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ
Τίτλοι Μεταπτυχιακών
Brevet d ‘ Execution de Piano
( Ecole Normale de Musique de Paris / A. Cortot )
Σεμινάρια

2015-2016 : Συμμετοχή σε σεμινάρια πιάνου  στην Αθήνα με τους David Lively , Vladimir Viardo , Ναταλία Μιχαηλίδου στο Ωδείο Αθηνών , Γαλλικό Ινστιτούτο , Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός , Σύγχρονο Ωδείο Πατρών

2017-2018- Συμμετοχή σε μαθήματα και σεμινάρια στη Γερμανία :

Φρανκφούρτη (Hochschule fuer Musik und Darstellende Kunst) : με τους καταξιωμένους  πιανίστες και καθηγητές Eike Wernhard και Alexej Gorlatch

Βερολίνο (Universitaet der Kunste Berlin) : με τους καθηγητές Gottlieb Wallisch , Bjorn Lehman

Ντέτμολντ (Hochschule fuer Musik Detmold) με τον καθηγητή Jakob Leuschner

Duesseldorf (Robert Schumann Hochschule  fuer Musik) με την καθηγήτρια Lisa Eisner Smirnova 

Κολωνία (Hochschule fuer Musik und Tanz Koeln) με την καθηγήτρια Sheila Arnold κ.α

Διδακτική Εμπειρία: 

5 χρόνια διδακτικής εμπειρίας στο ΩΔΕΙΟ Π.ΚΟΝΤΟΕ  ΚΑΙ ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Μαθήματα Ειδικής Αγωγής: 

Κατόπιν συνάντησης-συνεννόησης, δυσλεξία, κινησιολογικά ζητήματα,

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6982052836
email: 
i.kontoe@outlook.com.gr
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Είχα την ευκαιρία και τη τύχη να συνεργαστώ με την Ιωάννα πρόσφατα και αποφάσισα να γράψω δύο λογια για εκείνη. Η Ιωάννα είναι από τους ανθρώπους που αγαπάει τη μουσική, πραγματικά την αγαπάει. Δεν είναι από εκείνους που βλέπουν την μουσική στενά ως ένα μέσο από το οποίο θα μπορούσαν να αποκομοίσουν χρήματα. Η Ιωάννα ζει για τη μουσική, σκέφτεται με την μουσική κι αυτο ήταν που μ'άρεσε στο τρόπο διδασκαλίας της. Ήταν ήρεμη, υπομονετική και γεμάτη κατανόηση, δεν κατέκρινε τα λάθη μου και πάντα με βοηθούσε να μαθαίνω μέσα από αυτά. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της και η γενικότερη μουσική παιδεία που κατέχει εκάναν τα μαθήματα πολύ διασκεδαστικά καθώς δεν μέναμε μόνο στις απαιραίτητες γνώσεις αλλά εξερευνούσαμε πέρα από αυτές με γνώμονα πάντα τα δικά μου ενδιαφέροντα και τις ιδιαίτερες κλίσεις μου. Γενικότερα, ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα με έναν τόσο δημιουργικό άτομο και την συστείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ή όποια θέλει να έχει μια βαθιά μουσική παιδεία και να εξερευνήσει τις μουσικές του ανησυχίες!

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Πάντα ήθελα να μάθω πιάνο..λίγο η δουλειά, λίγο τα παιδιά.. πάντα το άφηνα.
Ξεκίνησα μαθήματα μέσα στην καραντίνα και μετά από έρευνα κατέληξα στην Ιωάννα και χαίρομαι παρά πολύ για την απόφαση μου!!
Αξιαγάπητο κορίτσι, με γνώσεις και μεταδοτικότητα! Σίγουρα θέλω δουλειά ακόμα, αλλά νιώθω πολύ όμορφα με την πρόοδο μου μέχρι στιγμής!
Ευχαριστώ Ιωάννα!

Προσθήκη νέου σχολίου