Kazazis Christina | tutors.gr

Kazazis Christina

Αγγλικά (Ξένες Γλώσσες)
5
Average: 5 (1 vote)
Από
€14.50
/ώρα
Popularity Score:
629
https://idiaitera-mathimata-agglikwn.gr/
Λίγα λόγια για μένα

ΑΓΓΛΙΚΑ ενηλίκων με την Χριστίνα Καζάζη (NATIVE SPEAKER) Online (Μέσω Διαδυκτίου) ή στο Κέντρο Ιδιαίτερων Μαθημάτων της: γεννημένη & μεγαλωμένη μέχρι 24 ετών, στο Λονδίνο - British Citizen) κάτοχο ΒΑ (Hons) του University of London και Μεταπτυχιακή Πιστοποίηση Διδακτικής από το University of Cambridge (DELTA), ατομικά Online ή στο νόμιμο κέντρο της στην οδό Σόλωνος 120. Καλέστε για αποστολή διεύθυνσης ιστοσελίδας της με όλες τις πληροφορίες ή επισκεφθείτε τον εξωτερικό σύνδεσμο της αγγελίας. Παρακολουθήστε το επισυναπτόμενο video στο youtube. Πρώην Εισηγήτρια επιμόρφωσης καθηγητών Αγγλικής στο Υπουργείο Παιδείας, έχει συγγράψει εκπαιδευτικά βιβλία Αγγλικών που κυκλοφορούν στο εμπόριο για την Express Publishing, την Burlington Books και την Hillside Press, 20ετής πείρα σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια (π.χ. Εκπαιδευτήρια Γείτονα) και κέντρα ξένων γλωσσών. Ατομικά Μαθήματα: Κόστος: Δύο επιλογές πληρωμής: Α) σε μηνιαίο πακέτο: 65/μήνα για 1 ώρα (50 λεπτά)/εβδομάδα (περιλαμβάνει 4 ή 5 μαθήματα, δηλ. μέσος όρος 14,5/ώρα, Β) ωριαία πληρωμή με τη φορά: 20 ευρώ/ώρα Γ) Αγορά πακέτου - βλέπε ιστοσελίδα φροντιστηρίου. Ολες οι τιμές είναι με απόδειξη. Δεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟ το εκπαιδευτικό υλικό, περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ ένα εξτρά μάθημα προφορικών το μήνα με εξεταστή NATIVE SPEAKER της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης.  Καλέστε για αποστολή διεύθυνσης ιστοσελίδας με όλες τις πληροφορίες (6956301139) ή ακολουθήστε τον εξωτερικό σύνδεσμο της αγγελίας. 1) Οταν κάνω μάθημα δεν απαντώ στο τηλέφωνο, οπότε και θα σας καλέσω το συντομότερο δυνατό ή καλύτερα αποστείλατε γραπτό μήνυμα ή email: kazazichristina@gmail.com 2) ώρες μαθημάτων: αυστηρά 8πμ-6μμ 3) μαθήματα και μέσω διαδικτύου, αμοιβή 13€, 09:00-19:00, kazazichristina@gmail.com, αμοιβή 14.5€, , 09:00-20:00, kazazichristina@gmail.com, αμοιβή 14.5€, , 09:00-09:00, kazazichristina@gmail.com    ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: https://idiaitera-mathimata-agglikwn.gr/

Προσθετες Υπηρεσιές
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Αθηναίων (Νομός Αττικής), Καστοριά (Υπόλοιπη Ελλάδα), Καλαμαριάς (Νομός Θεσσαλονίκης)
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
48 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Αθηναίων, Νομός Αττικής
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
European Studies (Languages) BA (Hons)
, University of London (QM)
Acting-Improvisation
, Mountview Drama School
Acting
, Actor's Studio-London
Τίτλοι Μεταπτυχιακών
DELTA (Teaching English)
( University of Cambridge )
Σεμινάρια

Σεμινάρια που δίδαξα

 • Έχω διδάξει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια σε καθηγητές Αγγλικής, μεταξύ των οποίων:

 • Ερέτρεια – Νησί των Ονείρων – Σειρές Συνεδρίων για Καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, τα έτη 2007- 2009, για την Hillside Press (βιβλία εκμάθησης Αγγλικής).

 • Ιούνιος 2008, σεμινάριο της Dr. Αγγελικής Δεληγιάννη, Σχολικής Συμβούλου Θεσσαλονίκης (Υπουργείο Παιδείας)

 • Δεκέμβριος 2008, σεμινάριο της Νέλλυς Ζαφειριάδου, της Ανατολικής Μακεδονίας .

 • Σεπτέμβριος 2006, σεμινάριο της Κας Τσιούρη, σχολικής συμβούλου Αθηνών στην Ελληνοαμερικανική ένωση.

 • 5 Απριλίου 2008, σεμινάριο στο 25th International Publishers Exhibition στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

 • 6 Σεπτεμβρίου 2009, σεμινάριο στο International Publishers Exhibition στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

  σεμινάριο στο 11th International Publishers Exhibition στο ξενοδοχείο Χίλτον Λευκωσίας Κύπρου

 • 16 Δεκεμβρίου 2007 Σεμινάριο στου Δημόσιους καθηγητές Αγγλικών Σερρών

 • 17/02/2009 σεμινάριο επιμόρφωσης καθηγητών για τους δημόσιους καθηγητές Αγγλικών στη Χίο της σχολικής συμβούλου Αριάδνης Καλογεροπούλου (Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Χίου)

Διδακτική Εμπειρία: 

Είμαι καθηγήτρια Αγγλικών (NATIVE SPEAKER) τα τελευταία 25 χρόνια σε σημαντικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Τα Αγγλικά είναι η μητρική μου γλώσσα (είμαι bilingual) καθώς γεννήθηκα το 1972, μεγάλωσα και σπούδασα στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και έχω διατελέσει συγγραφική εργασία σε εκδοτικούς οίκους Αγγλικών εκπαιδευτικών βιβλίων, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο βιογραφικό μου. Επίσης, διετέλεσα εισηγήτρια επιμόρφωσης καθηγητών σε ημερίδες Αγγλικών τμημάτων του Υπουργείου Παιδείας και άλλων φορέων. Στις βεβαιώσεις καθώς και στα links των site φορέων στα οποία αναφέρεται αυτή μου η δραστηριότητα, έχετε πρόσβαση από το αντίστοιχο κουμπί του κεντρικού μενού της σελίδας αυτής. Είμαι, επίσης, κάτοχος αδείας διδασκαλίας της Αγγλικής στον ιδιωτικό τομέα και στην κατ’οίκον διδασκαλία.  

Στο νόμιμο κέντρο ατομικών μαθημάτων αποκλειστικά ενηλίκων καθώς και διαδικτυακά παραδίδονται ατομικά μαθήματα Αγγλικών (conversation classes-professionals) καθώς και ατομικά μαθήματα επιπέδου Β2 (Lower) και Γ2 (Proficiency). Το κέντρο ιδιαίτερων μαθημάτων εδρεύει νόμιμα στο κέντρο της Αθήνας, 5’ από το μετρό Ομόνοιας. Στο κάθε πακέτο τιμών περιλαμβάνονται επιπλέον του μαθήματος παροχές όπως προφορικά με εξεταστή NATIVE SPEAKER και ολόκληρο το υλικό σε έντυπη μορφή. Το υλικό και η διδασκαλία είναι εξατομικευμένα για να αναπληρώνει ο κάθε μαθητής τις προσωπικές του ελλείψεις και να εξασκείται πάνω στην επαγγελματική δεξιότητα ή στο πιστοποιητικό που τον ενδιαφέρει. 

 Βλέπε την ιστοσελίδα του Κέντρου για αναλυτικό μου βιογραφικό https://idiaitera-mathimata-agglikwn.gr/

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6956301139
email: 
kazazichristina@gmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Προσθήκη νέου σχολίου