Καστανη Αγγελικη | tutors.gr
Καστανη Αγγελικη

Καστανη Αγγελικη

Μαθηματικά (Γυμνάσιο-Λύκειο), Βιολογία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Χημεία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Φυσική (Γυμνάσιο-Λύκειο), Μελέτη (Δημοτικό), Χρήση Η/Υ (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές), Βιολογίας (Εκπόνηση Εργασιών), Δακτυλογραφήσεις (Εκπόνηση Εργασιών), Επιμέλεια Κειμένων (Εκπόνηση Εργασιών), Ειδικά Μαθήματα ΕΠΑΛ (Γυμνάσιο-Λύκειο)
0
χωρίς βαθμολογία
Από
€8.00
/ώρα
Popularity Score:
277
Λίγα λόγια για μένα

Είμαι πτυχιούχος φοιτήτρια πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς με βαθμό Λίαν καλώς και στην παρούσα φάση είμαι φοιτήτρια στο 3ο έτος την Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάσκω σε παιδιά δημοτικού-γυμνασίου-1η λυκείου κυρίως τα θετικά μαθήματα (Μαθηματικά,Φυσική,Χημεία,Βιολογία) και προσπαθώ μέσω των γνώσεων μου στην χρήση Η/Υ να κάνω το μάθημα διαδραστικό και ενδιαφέρον για το παιδί. (υλικό εκμάθησης τόσο σε φωτοτυπίες όσο και σε ηλεκτρονική μορφή)
Η πορεία μου στα θρανία και στα έδρανα μετέπειτα δείχνουν την υπομονή και την επιμονή μου, γεγονός που φαίνεται και στον τρόπο που διδάσκω. Η εμπειρία μου στην διδασκαλία παιδιών (δημοτικό-γυμνάσιο) ξεκίνησε τα τελευταία 3 χρόνια,ωστόσο έχω πραγματοποιήσει και διδασκαλία πανεπιστημιακών μαθηματων (Βιοχημεία,Βιολογία,Φυσιολογια,Ανατομια,Παθολογο-ανατομία).

Προσθετες Υπηρεσιές
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Πάτρα (Υπόλοιπη Ελλάδα)
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
27 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Πάτρα, Υπόλοιπη Ελλάδα
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Ψηφιακά Συστήματα
, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Σεμινάρια

είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με την εταιρεία ΕΕΕΠΦ

Διδακτική Εμπειρία: 

Τα τελευταία 3 χρόνια διδάσκω Μαθηματικά-Χημεία-Βιολογία-Φυσική σε παιδιά Β' Γυμνασίου και Β' λυκείου

διάσκω από το 2018 μέχρι 2020 πανεπιστημιακά μαθήματα Βιοχημεία,Φυσιολογία,Ανατομία,Βιολογία και Παθολογο-ανατομία σε φοιτητές ιατρικών & παραιατρικών σχολών 
Τέλος αναλαμβάνω και την εκπόνηση εργασιών, κυρίως με θέματα ιατρικών-βιολογικών-παραιατρικών λόγω της εξοικείωσης με τα αντικείμενα αυτά.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6980508125
email: 
aggeliki_kastani@hotmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου