Χαρίση Γιολάντα | tutors.gr
Χαρίση  Γιολάντα

Χαρίση Γιολάντα

Αγγλικά (Ξένες Γλώσσες)
0
χωρίς βαθμολογία
Από
€10.00
/ώρα
Popularity Score:
536
#αγγλικα
# ιδιαίτερα
#μαθήματα
#Θεσσαλονίκη
#Μαθήματα Αγγλικών
#ιδιαίτερα αγγλικών
#διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών
#διαδικτυακά ιδιαίτερα αγγλικών
#Αγγλικά Online
#english lessons
#αγγλικά μαθήματα online
Λίγα λόγια για μένα

Παραδίδω ιδιαίτερα διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων έχοντας 15ετή διδακτική εμπειρία και πολυποίκιλο εκπαιδευτικό υλικό για την καλλιέργεια όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας. Η αγάπη μου για το αντικείμενο και η βαθιά πίστη μου στις σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές έχουν δημιουργήσει ένα πολύ πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με διαδραστικές δραστηριότητες που μπορώ με βάση την εμπειρία μου να προσαρμόσω στις δεξιότητες και τις ανάγκες του κάθε μαθητή προσφέροντας εξατομικευμένη και ενδιαφέρουσα προσέγγιση, ανάπτυξη κριτικής σκέψης και καλλιέργεια διαπολιτισμικών ικανοτήτων. Άριστη επαφή με μαθητές και γονείς, υποστήριξη ενηλίκων σε επαγγελματική ορολογία και απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις όλων των αναγνωρισμένων πτυχίων. Μεγάλη δανειστική βιβλιοθήκη με λογοτεχνικά στα Αγγλικά για μαθητές όλων των επιπέδων. Μεγάλη προσαρμοστικότητα όσον αφορά τις ανάγκες της εποχής και τη μετάβαση σε ηλεκτρονικά περιβάλλοντα διδασκαλίας.

Τα online προγράμματα διδασκαλίας απευθύνονται σε μαθητές όλων των ηλικιών με απόλυτη προσομοίωση του φυσικού μαθήματος. Το διαδικτυακό μάθημα γίνεται ζωντανά με χρήση κάμερας και από τις δύο πλευρές, σε φιλικές προς το μαθητή πλατφόρμες. Η χρήση online πίνακα περιλαμβάνεται σε κάθε μάθημα καθώς επίσης και ποικίλο ψηφιακό οπτικοακουστικό υλικό που συμπληρώνει τα εκπαιδευτικά βιβλία με διαδραστικές δραστηριότητες. Οι εργασίες για το σπίτι διεξάγονται με εργαλεία εύκολα στο χειρισμό και για τα οποία παρέχεται συνεχής υποστήριξη.

 

Προσθετες Υπηρεσιές
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Θεσσαλονίκης(Κέντρο) (Νομός Θεσσαλονίκης)
Προσφορές
Πρώτο μάθημα γνωριμίας δωρεάν
Άφθονο εξτρα υλικό για την καλλιέργεια όλων των δεξιοτήτων
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
44 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Θεσσαλονίκης(Κέντρο), Νομός Θεσσαλονίκης
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Πτυχίο Proficiency Cambridge C2
, Cambridge
Πτυχίο Ιστορίας και Αρχαιολογίας
, ΑΠΘ
Σεμινάρια

Πολυάριθμα σεμινάρια για τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας σε μαθητές όλων των ηλικιών, για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, για τη χρήση της νέας τεχνολογίας στην εκπαίδευση καθώς και για την προετοιμασία μαθητών για τους διαφορετικούς τύπους εξετάσεων.

Διδακτική Εμπειρία: 

Δεκαπενταετής διδακτική εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας σε όλα τα επίπεδα και σε μαθητές όλων των ηλικιών. Επίσης, πολυετής εμπειρία διδασκαλίας φιλολογικών μαθημάτων, εμπειρία διδασκαλίας Ιταλικών σε αρχάριους μαθητές καθώς και διδασκαλίας Ελληνικών ως ξένη γλώσσα.

Μαθήματα Ειδικής Αγωγής: 

Διδασκαλία Αγγλικών σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία και διάσπαση προσοχής) με πολυετή εμπειρία σε όλες τις ηλικίες

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6973217173
email: 
gioharisi@hotmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου