Γούναρη Μαρία | tutors.gr
Γούναρη Μαρία

Γούναρη Μαρία

Βιολογία (Γυμνάσιο-Λύκειο)
0
χωρίς βαθμολογία
Από
€15.00
/ώρα
Popularity Score:
156
#βιολογία#γυμνάσιο#λύκειο#πανελλήνιες_εξετάσεις
Λίγα λόγια για μένα

Ονομάζομαι Μαρία Γούναρη και είμαι απόφοιτη του τμήματος βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και διδάκτορας στην κυτταρική και μοριακή βιολογία, με μεγάλη εμπειρία διδασκαλίας και άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες.

Προτεραιότητα μου είναι ο μαθητής/μαθήτρια και η εξατομίκευση του μαθήματος στις ανάγκες τους ώστε να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας και να επιτύχουν τους επιδιωκόμενους στόχους.

Κατά την διδασκαλία μου κάνω εκτεταμένη χρήση παρουσιάσεων και βίντεο προκαλώντας και διατηρώντας με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον του μαθητή. Επιπλέον οι μέθοδοι αυτοί συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη μετάδοση των γνώσεων ενώ είναι κατάλληλες και για διδασκαλία εξ’ αποστάσεως.

Ο συνδυασμός της υψηλής μου εκπαίδευσης με τις άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας οδηγεί στην αποτελεσματική κατανόηση των εννοιών της βιολογίας και στην επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις.

Προσθετες Υπηρεσιές
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Θεσσαλονίκης(Κέντρο) (Νομός Θεσσαλονίκης), Θέρμης (Νομός Θεσσαλονίκης), Καλαμαριάς (Νομός Θεσσαλονίκης), Πυλαίας-Χορτιάτη (Νομός Θεσσαλονίκης)
Προσφορές
Δωρεάν το πρώτο onliine μάθημα
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
36 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Θεσσαλονίκης(Κέντρο), Νομός Θεσσαλονίκης
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Πτυχίο Βιολογίας
, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τίτλοι διδακτορικών
Διδακτορική Διατριβή στην Μοριακή Βιολογία: "“Παραγωγή και μελέτη μονοκλωνικών αντισωμάτων από ασθενείς με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία"
( Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης )
Σεμινάρια

Σχολική Ψυχολογία, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Διδακτική Εμπειρία: 

Ιδιαίτεραμαθήματα σε μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου (2017-2020).

Επίβλεψη της διπλωματικής εργασίας 3 προπτυχιακών φοιτητών και 2 φοιτητών μεταπτυχιακού προγράμματος κατά τα έτη 2016-2020

Διδασκαλία των συμμετεχόντων στην 4η ημερίδα του IgCLL group με θέμα την ανάλυση αλληλουχιών των ανοσοσφαιρινών στη Χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία (04/2011, Stresa, Ιταλία).

 Σεμινάριο στους φοιτητές του μεταπτυχιακού διπλώματος της εφαρμοσμένης γενετικής και βιοτςχνολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θεμα: "Παραγωγή μονοκλωνικών αντισωμάτων από ασθενείς με χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία και λειτουργική μελέτη" (05/2012, Θεσσαλονίκη).

Στοιχεία Επικοινωνίας
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου