Γεωργοπούλου Ιωάννα | tutors.gr
Γεωργοπούλου Ιωάννα

Γεωργοπούλου Ιωάννα

Αγγλικά (Ξένες Γλώσσες), Μεταφράσεις (Εκπόνηση Εργασιών)
5
Average: 5 (8 ψήφοι)
Από
€15.00
/ώρα
Popularity Score:
393
# αγγλικά #ιδιαίτερα #English #πανελλήνιες #πανεπιστημιακά #ενήλικες #παιδιά #Greekasasecondlanguage #nearnativespeaker #ορολογία
Λίγα λόγια για μένα

Near-native speaker, απόφοιτη αγγλόφωνου σχολείου και κάτοχος προπτυχιακού και μεταπτυχιακού διπλώματος από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταφράστρια λογοτεχνικών κειμένων. Με 20 χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία των Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες, με επιμόρφωση στην ειδική αγωγή και την διαπολιτισμική εκπαίδευση. Έχω διδάξει ορολογία σε πολλούς κλάδους, από ιατρικά επαγγελματα, οικονομικά, μηχανολογία, μέχρι πληροφορική, παιδαγωγικά, graphic design. Αναλαμβάνω μαθήματα εκμάθησης της γλώσσας, προετοιμασία για όλα τα πτυχία και για τις Πανελλήνιες, υποστηρικτικά μαθήματα για το πανεπiστήμιο. Επίσης αναλαμβάνω μεταφράσεις κάθε είδους.

Όλα τα μαθήματα γίνονται Online.

Προσθετες Υπηρεσιές
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Σημειώσεις
Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Ραφήνας-Πικερμίου (Νομός Αττικής), Σπάτων-Αρτέμιδος (Νομός Αττικής), Μαραθώνος (Νομός Αττικής), Παιανίας (Νομός Αττικής), Μαρκόπουλου Μεσογαίας (Νομός Αττικής), Αγίας Παρασκευής (Νομός Αττικής), Διονύσου (Νομός Αττικής), Παλλήνης (Νομός Αττικής), Χαλανδρίου (Νομός Αττικής), Λυκόβρυσης-Πεύκης (Νομός Αττικής), Βριλησσίων (Νομός Αττικής), Κηφισιάς (Νομός Αττικής), Φιλοθέης-Ψυχικού (Νομός Αττικής), Ηρακλείου (Νομός Αττικής), Παπάγου-Χολαργού (Νομός Αττικής), Πεντέλης (Νομός Αττικής), Κρωπίας (Νομός Αττικής), Αμαρουσίου (Νομός Αττικής)
Προσφορές
Δωρεάν το πρώτο μάθημα
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
40 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Ραφήνας-Πικερμίου, Νομός Αττικής
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
, ΕΚΠΑ -Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Τίτλοι Μεταπτυχιακών
Λογοτεχνία, πολιτισμός και ιδεολογία
( ΕΚΠΑ -Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας )
Σεμινάρια

Ειδικής αγωγής, διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, σχολικής ψυχολογίας, ελληνικών ως ξένης γλώσσας

Μαθήματα Ειδικής Αγωγής: 

δυσλεξία

Στοιχεία Επικοινωνίας
email: 
nirosjo@gmail.com
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Εξαιρετική καθηγήτρια με μεταδοτικότητα. Φιλική στον μαθητή. Με κατανόηση και μεθοδολογία που κάνει το μάθημα ευχάριστο ακόμα και στις μεγαλύτερες ηλικίες!

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Η καλύτερη καθηγήτρια αγγλικών που έχω γνωρίσει!! Έχει μέθοδο, πρόγραμμα, βάζει στόχους και κυρίως σου δίνει κίνητρο να αγαπήσεις τη γλώσσα και να καταλάβεις πολύ γρήγορα το μηχανισμό της. Τα ποσοστά επιτυχίας της είναι τεράστια!! Τη προτείνω ανεπιφύλακτα με κλειστά μάτια!!!

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Εξαιρετική καθηγήτρια και γλυκός άνθρωπος, φιλική, ευγενέστατη, μεθοδική. Έκανα μαθήματα μαζί της μόνο ένα καλοκαίρι και κατάφερα να πάρω το πτυχίο μου με τον πιο υψηλό βαθμό. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Φανταστική καθηγήτρια! Χρειάστηκα την βοήθεια της για να δώσω το IELTS. Αφού αξιολόγησε το επίπεδο μου με κάποιο γραπτό τεστ συζητήσαμε κ συναποφασίσαμε το πλάνο για την πιο αποτελεσματική κ γρήγορη επίτευξη του στόχου μου. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την μεταδοτικότητα των γνώσεων της και την συνεχή κ συνεπή ενθάρρυνση της. Φυσικά ο στόχος επετεύχθη. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Ειλικρινά η καλύτερη δασκάλα Αγγλικών που είχα ποτέ μου! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Με δίδασκε από Πέμπτη δημοτικού ως την πρώτη λυκείου και μαζι της απέκτησα το lower και το Proficiency του Michigan με την πρώτη προσπάθεια. Έχει πολύ πρωτότυπες εκπαιδευτικες μεθόδους και απίστευτη μεταδοτικοτητα.

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Καθηγήτρια με όλη τη σημασία της λέξης. Πάνω από το μαθητή,με φοβερή υπομονή, εξειδικευμένη, σε κάνει να αγαπήσεις το μάθημα των αγγλικών σε όποια ηλικία και να βρίσκεσαι. Για οποιαδήποτε απορία είναι πάντα εκεί με χαμόγελο να στη λύσει& πιο αυστηρη όταν πρέπει. Επαγγελματίας πάνω από όλα.

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Η καλύτερη καθηγήτρια.κανει στα παιδια μου μαθημα.εχει ενα ιδιαίτερο τροπο να κανει το μαθημα τοσο ευχαριστα κ ταυτοχρονα να μαθαινουν κ τα παιδια πολλοί εύκολα.

Βαθμολογία: 
5
Your rating: 5

Εξαιρετική δασκάλα με μεταδοτικότητα! Φιλική προς τα παιδιά ειδικά των μικρών ηλικιών.... Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Προσθήκη νέου σχολίου