Δάλλα Μαρία | tutors.gr
Δάλλα Μαρία

Δάλλα Μαρία

Φιλολογικά (Γυμνάσιο-Λύκειο), Αρχαία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Έκθεση (Γυμνάσιο-Λύκειο), Ιστορία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Λογοτεχνία (Γυμνάσιο-Λύκειο), Λατινικά (Γυμνάσιο-Λύκειο), Επιμέλεια Κειμένων (Εκπόνηση Εργασιών)
0
χωρίς βαθμολογία
Από
€12.00
/ώρα
Popularity Score:
188
# Έκθεση # Αρχαία #Λογοτεχνία #Ιστορία #Κοινωνιολογία #Φιλολογικά #γυμνασιο #λυκειο
Λίγα λόγια για μένα

Διδάσκω:

Αρχαία Ελληνικά (αδίδακτο & διδαγμένο), Έκθεση-Λογοτεχνία, Ιστορία, Κοινωνιολογία και Λατινικά στο Λύκειο, Αρχαία και Έκθεση στο Γυμνάσιο.

Διδάσκω σε μαθητές κατεύθυνσης επί 19 σχολικά έτη σε κεντρικά φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης, ενώ ασχολούμαι με την παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων επί 27 έτη.

Έχω συγγράψει βοηθήματα όλων των μαθημάτων που διδάσκω, προορισμένα για φροντιστηριακή χρήση. Έχω αναρτήσει στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου που διδάσκω πρωτότυπα διαγωνίσματα προτεινόμεβα για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ως καθηγήτρια με χαρακτηρίζει η δυνατότητα εντοπισμού των αδυναμιών των μαθητών/τριών, η προσαρμογή της διδασκαλίας στις ατομικές τους ανάγκες, η επιμονή και η προσήλωση στην επιτυχία, η οποία φαίνεται από τον πολύ μεγάλο αριθμό μαθητών μου που έχουν περάσει με πολύ υψηλές βαθμολογίες σε σχολές πρώτης προτίμησης (ψυχολογία, νομική, παιδαγωγικές κλπ.).

Λόγω της μεγάλης εμπειρίας μου, δε χρονοτριβώ στις περιττές πληροφορίες, αλλά εμμένω στα ουσιώδη, μέσα από σωστό προγραμματισμό, πράγμα που οδήγησε στην επιτυχία ακόμα και μαθήτριες/τές μεγαλύτερης ηλικίας (άνω των 30 και 40).

 

Προσθετες Υπηρεσιές
Διδασκαλία σε Group
Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Κορδελιού-Ευόσμου (Νομός Θεσσαλονίκης), Καλαμαριάς (Νομός Θεσσαλονίκης), Θεσσαλονίκης(Κέντρο) (Νομός Θεσσαλονίκης), Πυλαίας-Χορτιάτη (Νομός Θεσσαλονίκης), Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Νομός Θεσσαλονίκης)
Προσφορές
Δωρεάν το 1ο μάθημα
Δωρεάν σημειώσεις και τεστ
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
47 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Καλαμαριάς, Νομός Θεσσαλονίκης
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
Πτυχίο Φιλοσοφικής Σχολής
, Α.Π.Θ.
Σεμινάρια

Ειδικής Αγωγής

Υπολογιστών

Διδακτική Εμπειρία: 

18 έτη σε κεντρικά φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6936638620
email: 
fankap@hotmail.gr
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου