Αργυροπούλου Αποστολία | tutors.gr
Αργυροπούλου Αποστολία

Αργυροπούλου Αποστολία

Γερμανικά (Ξένες Γλώσσες)
0
χωρίς βαθμολογία
Από
€10.00
/ώρα
Popularity Score:
523
γερμανικά#εκπαίδευση#τουρισμός#δια ζώσης# on line
Λίγα λόγια για μένα

Καθηγήτρια Γερμανικών 

Αποφοίτησα από την Γερμανική Φιλολογία του Α.Π.Θ το 2015 και έκτοτε με υποτροφία σπούδασα στο πανεπιστήμιο Hohenheim της Στουτγκάρδης. Όταν επέστρεψα από Γερμανία έκανα την Μεταπτυχιακή μου διατριβή στις "Νέες μορφές εκπαίδευσης και μάθησης" του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Από την αποφοίτηση μου έως σήμερα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα τα τελευταία δύο χρόνια απασχολούμαι σε ΔΙΕΚ διδάσκοντας το μάθημα Γερμανικά στον Τουρισμό, της ειδικότητας " Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας" στο οποίο απέκτησα εξειδίκευση. Απευθύνομαι σε όλες τις ηλικιακές ομάδες που θέλουν να μάθουν την Γερμανική γλώσσα με σκοπό την απόκτηση πτυχίου, την παρακολούθηση μαθημάτων Δημοτικού/Γυμνασίου, τις σπουδές στο εξωτερικό, την μετανάστευση, την εργασία, την επανάληψη αποκτειθέντων γνώσεων. Φιλοσοφία και επιδιώξη μου είναι να καθιστώ την Γερμανική γλώσσα κατανοητή σε όλους τους μαθητές μου ανεξαιρέτως ηλικίας, ώστε να είναι σε θέση να την χρησιμοποιούν με αυτοπεποίθηση στην  καθημερινότητά τους καλύπτοντας τις υπάρχουσες ανάγκες τους.   Παρέχω δωρεάν υποστηρικτικό υλικό και μπόλικη αγάπη και χαμόγελο για διδασκαλία!

Προσθετες Υπηρεσιές
Σημειώσεις
Διδασκαλία σε Group
Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Προσωπικές σημειώσεις
Περιοχές που εξυπηρετούνται
Βέροια (Υπόλοιπη Ελλάδα), Νάουσα (Υπόλοιπη Ελλάδα), Αριδαία (Υπόλοιπη Ελλάδα)
Προσφορές
Δωρεάν το βοηθητικό υλικό
Βιογραφικά Στοιχεία
Ηλικία: 
27 ετών
Τόπος Διαμονής: 
Βέροια, Υπόλοιπη Ελλάδα
Επίπεδο Μόρφωσης: 
Τίτλοι Πτυχίων
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τίτλοι Μεταπτυχιακών
ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ
( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ )
Σεμινάρια

πολύωρα σεμινάρια: στη διδακτική και στην μεθοδολογία της γερμανικής γλώσσας σε παιδιά και σε ενήλικες,  στην  πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων, στην Ανώτατη σχολή της Παιδαγωγική και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, τουριστικά επαγγέλματα, παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

 

Διδακτική Εμπειρία: 

Εργάζομαι από το 2015 στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα από το 2017 στον δημόσιο τομέα σε ΔΙΕΚ με την ειδικότητα "Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας". Με συγκεκριμένη μεθοδολογία και στοχοθεσία υπήρξαν σημαντικές επιτυχίες μαθητών τόσο στον χώρο της εκπαίδευσης, όσο και στον χώρο του τουρισμού. Αναλαβάνω πτυχία του Ινστιτούτου Goethe και του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας έως Γ1 επιπέδο. 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
6972119753
Photos / videos
Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή /τρια.

Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου