Αναζήτηση Καθηγητή - Tutors.gr
 • Χρυσάνθη Μπελεκούκια Νέα Σμύρνη
  25043
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Συνολική βαθμολογία: 0 στα 5 από τη/τις 0 αξιολογήσεις/η.
  💎Καλώς ορίσατε στο προφίλ μου και σας ευχαριστώ που με διαβάζετε αυτή τη στιγμή.Διδάσκω γαλλικά από επιλογή και καλλιεργώντας μία σχέση επικοινωνίας με τους μαθητές, τους μαθαίνω πρώτα πώς να μαθαίνουν εφόσον θεωρώ ότι αυτό αποτελεί και τη βάση ώστε ύστερα να μπορούν να αφομοιώσουν τις γνώσεις. Ο κάθε μαθητής είναι μια ξεχωριστή οντότητα και στόχος μου είναι να χτίσουμε το μονοπάτι της επιτυχίας και στέψης της γνώσης τους με διπλώματα ώστε πάντα να πιστοποιούνται οι γνώσεις τους.Λίγα περισσότερα λόγια για τη δουλειά μου:👨‍🎓Ως εκπαιδευτικός 60 περίπου παιδιών και ενηλίκων, εστιάζομαι στην κατανόηση του εκάστοτε στυλ εκμάθησης του μαθητή και προσαρμόζω ανάλογα το επικοινωνιακό μοτίβο διδασκαλίας με στόχο την ευκολότερη αφομοίωση της ξένης γλώσσας. Αναλαμβάνω την προετοιμασία εξετάσεων🎯 DELF A1,A2,B1,B2, DALF C1,C2, Sorbonne Β2 & C1,2, SORBONNE C1,C2 FOU, εξετάσεις του Γαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου CCI, Πανελλήνιες Εξετάσεις στα Γαλλικά καθώς και Γαλλικά για τους πολύ μικρούς μας φίλους (δημιουργικό παιχνίδι με κάρτες). Επίσης τις κάτωθι υπηρεσίες:🏆Expertise: ✍ Grammaire, 🎤Phonetique et Prononciation📜Calligraphie Francaise, 📜Litterature, 📜Analyse d'oeuvres de litterature,📜 Styles Litteraire et Analyse,📑Ouvrages, ✍Traductions,    ✍  Revision et Correction de documents, 📗Assistance aux Etudiants Universitaires, 👔Le Francais des Entreprises.🏆 Εξειδίκευση:✍ Γραμματική,🗣 Φωνητική & Προφορά,📜 Καλλιγραφία, 📜Λογοτεχνία, 📜Ανάλυση Λογοτεχνικών Έργων, 📜Μελέτες, 📑Μεταφράσεις, ✍Διόρθωση & Επιμέλεια Κειμένων,  📗Ενίσχυση σε Πανεπιστημιακούς Φοιτητές τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας,   🙅‍♂🙅‍♀Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολείο, 👔Tα Γαλλικά των Επιχειρήσεων ( προσαρμοσμένο λεξιλόγιο στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης). 

  Από: €12/ώρα

 • Καράντζαλη Ιωάννα Νέο Ηράκλειο
  22245
  5.0 rating based on 12,345 ratings
  Συνολική βαθμολογία: 5 στα 5 από τη/τις 7 αξιολογήσεις/η.
  Παραδίδω ιδιαίτερα Φιλολογικά μαθήματα (Έκθεση, Αρχαία, Nέα Ελληνικά, Ιστορία, Λογοτεχνία, Έκθεση ) σε μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Προσεγγίζω εξατομικευμένα κάθε μαθητή, στηριζόμενη στο πλαίσιο " Όλα τα παιδιά μαθαίνουν, απλώς όχι την ίδια μέρα και ούτε με τον ίδιο τρόπο". Ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, μία εξειδίκευση η οποία μου παρέχει τα εφόδια για την ποιοτική προσφορά εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

  Από: €15-20/ώρα

 • ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  23950
  5.0 rating based on 12,345 ratings
  Συνολική βαθμολογία: 5 στα 5 από τη/τις 9 αξιολογήσεις/η.
  Είμαι απόφοιτη της Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Ειδική Αγωγή κι Εκπαίδευση κι εν εξελίξει 2ο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με ειδίκευση στην Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών.   Παραδίδω ιδιαίτερα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου κι Λυκείου σ΄ όλα τα φιλολογικά μαθήματα δια ζώσης αλλά και online προσφέροντας υλικό που συνεχώς ανανεώνεται και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες εκάστοτε μαθητή.Διαθέτω εμπειρία στην διαδικτυακή προετοιμασία πανελλαδικών εξετάσεων με εκσυγχρονισμένα μέσα για άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών για τις προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα της ειδίκευσης μου καθώς κι την προετοιμασία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες Δημοτικού, Γυμνασίου κι Λυκείου. Έχοντας εμπειρία στις μαθησιακές δυσκολίες προετοιμάζω μαθητές για την  προφορική εξέταση στις πανελλαδικές εξετάσεις.Στόχος μου είναι η ουσιαστική μάθηση μέσα από την αποδοτικότερη μέθοδο για κάθε μαθητή ώστε να επιτευχθούν τα όνειρά του δημιουργώντας του νέες φιλοδοξίες.Η προσέγγιση μου είναι μαθητοκεντρική με σκοπό την ενεργή συμμετοχή του μαθητή καθ΄ όλη τη διάρκεια του μαθήματος καλύπτοντας όλα τα κενά κι τις απορίες.

  Από: €10/ώρα

 • Υπαπαντή Ανδρονικάκη ΡΟΔΟΣ
  25048
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Συνολική βαθμολογία: 0 στα 5 από τη/τις 0 αξιολογήσεις/η.
  Αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από το τμήμα Φιλολογίας (τομέας Κλασικών Σπουδών) το 2017. Είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος "Νευροεπιστήμη της Εκπαίδευσης" (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και του σεμιναρίου Ειδικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναλαμβάνω τη μελέτη μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παρέχεται πλούσιο βοηθητικό υλικό σύμφωνα με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα μαθήματα διεξάγονται με μεθοδικότητα και εξατομίκευση ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή συμπεριλαμβανομένων και αυτών των μαθησιακών δυσκολιών. Εκτός των ιδιαιτέρων υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ολιγομελών τμημάτων κατόπιν συνεννοήσεως.

  Από: €10-15/ώρα

 • Αθηνιού Μαριλένα Αθηναίων
  24939
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Συνολική βαθμολογία: 0 στα 5 από τη/τις 0 αξιολογήσεις/η.
  Μεθοδικό μάθημα με ενδιαφέρον για τον μαθητή και την πρόοδο του Συστηματική προετοιμασία για τις ενδοσχολικές και τις πανελλαδικές εξετάσεις με πλήρες εξατομικευμένο εκπαιδευτικό υλικό Στόχος μου είναι η ουσιαστική μάθηση μέσα από την αποδοτικότερη μέθοδο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του εκάστοτε μαθητή  Η προσέγγιση μου είναι μαθητοκεντρική με σκοπό την ενεργή συμμετοχή του μαθητή καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος καλύπτονας όλα τα κενά και τις απορίες

  Από: €10/ώρα

 • Παπαναστασίου Σοφία Καλαμαριάς
  23485
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Συνολική βαθμολογία: 0 στα 5 από τη/τις 0 αξιολογήσεις/η.
  Καθηγήτρια πιάνου, αρμονίου και Ανώτερων Θεωρητικών με πολυετή εμπειρία στη μουσική διδασκαλία και μεγάλη καλλιτεχνική δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με πτυχίο Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΠΘ - 2008), δίπλωμα Πιάνου (Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης - 2009), πτυχία Ανώτερων Θεωρητικών (Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης - 2000) και Μουσικής Τεχνολογίας (ΑΠΘ - 2007), αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων, καθώς και προετοιμασία για Μουσικές Σχολές και Πανελλήνιες Εξετάσεις για εισαγωγή σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

  Από: €20/ώρα

 • Μπακούμης Χρήστος Αθηναίων
  24647
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Συνολική βαθμολογία: 0 στα 5 από τη/τις 0 αξιολογήσεις/η.
  Ιδιαίτερα  μαθήματα μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά και το μάθημά μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την καλή επικοινωνία.Αυτό που επιδιώκω ειναι να αποκτήσουν τα παιδιά έναν σωστό τρόπο σκέψης.Τιμές προσιτές βασισμένες στις απαιτήσεις της εποχής.

  Από: €18/ώρα

 • Γαλανόπουλος Νικόλαος Αθηναίων
  24681
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Συνολική βαθμολογία: 0 στα 5 από τη/τις 0 αξιολογήσεις/η.
  Απόφοιτος του τμήματος μαθηματικών του πανεπιστημίου Αιγαίου (βαθμός πτυχίου 8,39), υποψήφιος διδάκτωρ και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική από το ΕΚΠΑ (βαθμός πτυχίου 8,63), παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές όλων των τάξεων και σε φοιτητές μαθηματικών και οικονομικών σχολών. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 60 λεπτά και η τιμή ανέρχεται από 10 ευρώ και είναι συζητήσιμη ανάλογα με την βαθμίδα εκπαίδευσης.

  Από: €10/ώρα

Shares